1.6 C
București
joi, 1 decembrie 2022

Jador a lansat o nouă piesă, alături de sora sa, Camelia Dumitrache. Cum sună melodia „Pasiunea pentru tine”

Publicat peIn articol:


Jador a venit cu o nouă surpriză muzicală pentru toți fanii lui. Artistul a lansat piesa „Pasiunea pentru tine” alături de Camelia Dumitrache, sora sa. A fost lansată pe YouTube ieri, în data de 24 septembrie, însă deja a se află în topul preferințelor ascultătorilor, având aproape un milion de vizualizări. 

De când s-a lansat pe piața muzicală, este pentru prima dată când Jador cântă o piesă alături de sora sa și pare că deja are un real succes. O mulțime de fani i-au împărtășit că iubesc noua sa melodie și l-au felicitat pentru reușită.

Jador a ținut să specifice că meritul este datorat și echipei sale în aceeași măsură, care au făcut o treabă minunată, aducând piesa în topuri încă de la lansare.
Printre cei care l-au ajutat să compună melodia se numără și Bogdan Mocanu. Bunul său prieteni pe care l-a întâlnit la „Puterea Dragostei”, emisiunea care le-a adus și faima. DeSanto, Nikolas și Camelia Dumitrescu au contribui în egală măsură la cea mai nouă piesă lansată de Jador.

Citeste si: ”Legea nu își face cum ar trebui treaba.” Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la poliție după ce s-au luat la bătaie- kfetele.ro

Citeste si: Scandalul „Visarion Alexa” ia amploare după o nouă acuzație de agresiune din partea altei enoriașe. Ce a pățit aceasta- bzi.ro

„Oameni buni, nu vreau să-mi iau toate meritele asupra acestei piese. Primesc mesaje frumoase de la voi, nu e doar meritul meu, este doar vocea mea acolo, doar versurile sunt făcute de Bogdan Mocanu în mare parte, de Nikolas, de mine, de sora mea, Cameluța, DeSanto a făcut negativul și videoclipul, Marius Cătălin. Vă mulțumesc și fără voi nu aș fi putut să fac asta. Deci, nu vreau să-mi însușesc toate meritele singur”, a spus Jador pe Instagram.

Cum au reacționat fanii?

Jador are milioane de urmăritori pe rețelele de socializare, care au primit cu brațele deschise „Pasiunea pentru tine”. Este o piesă de dragoste care a intrat direct la inimile admiratorilor artistului și care promite că va sta mult timp de acum înainte în topurile muzicale, fiind o noutate pentru admiratorii lui că apare alături de sora sa, Camelia Dumitrache.

„Super melodie sensibilă te unge pe suflet dumnezeu să vă binecuvânteze întreaga familie”, „Bravo Jador frumoasă piesa bravo felicitări pentru asta”, „meritați tot ce-i bun pe lumea asta! felicitări”, „Doamneeee ce piesaaaa😍😍. De-a dreptul superba. Abia am așteptat sa apară ❤️. Și sora ta are o voce minunata! Sper ca asta e doar începutul pentru ea!!!”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri