0.9 C
București
luni, 11 decembrie 2023

Jorge a umilit-o pe Andreea Bălan în direct la TV! Artistul nu a ținut cont de nimic

Publicat pe


Jorge a fost prezent în emisiunea lui Cătălin Măruță în urmă cu doar câteva zile. Acolo, artistul a făcut unele dezvăluiri despre vedetele din România. Ce a spus însă despre Andreea Bălan i-a uimit pe telespectatori.

Jorge se numără printre vedetele apreciate de la noi din țară. Actor, cântăreț și prezentator TV, acesta a reușit să își croiască un drum frumos în showbiz.

De curând, artistul a fost invitat să participe la rubrica sosurilor iuţi din cadrul emisiunii La Măruță. Mai exact, vedeta a primit câteva întrebări incomode la care trebuia să dea un răspuns, în caz contrar era nevoit să mănânce un sos foarte picant.

Andreea Bălan, umilită de Jorge

Deși a primit câteva întrebări destul de delicate, Jorge a preferat să răspundă. La una dintre acestea, sinceritatea cântărețului i-a lăsat pe toți cei prezenți fără cuvinte. Mai exact, Măruță l-a întrebat “Care sunt cele mai proaste trei voci din industria muzicală românească?”

Fără să stea prea mult pe gânduri, Jorge a răspuns: Liviu Vârciu, Andreea Bălan și Cabral.

Jorge și Andreea Bălan

După ce a oferit răspunsul uluitor, Jorge a ținut să mai facă unele precizări. Artistul a spus că l-a menționat pe Cabral, chiar dacă acesta nu cântă, fiindcă nu știa pe cine să aleagă.

”Liviu Vârciu, Andreea Bălan și Cabral. (…) Acum aștept mesaj de la Andreea Bălan. Cabral nu cântă, dar mai pune muzică. Cabral e un om deosebit, dar nu știam pe cine să aleg”, a spus Jorge, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

În urma declarației despre vocea Andreei Bălan, Jorge a primit mai multe critici pe rețelele sociale. Fanii Andreei l-au acuzat că este „ipocrit”, „josnic”, că „minte” și că s-a folosit de imaginea ei pentru a-și promova podcastul, iar apoi a umilit-o.

„Ți-ai făcut vizualizări cu podcastul cu Bălan, Jorge! Iar acum o bălăcărești”, a comentat cineva pe YouTube.

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

Sursa: ciao.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri