6 C
București
joi, 29 februarie 2024

Kamara se reîntoarce la vechile pasiuni! Artistul va apărea într-un nou film, alături de nume importante din industrie: „Mă veți vedea într-o producție”

Publicat peIn articol:


Kamara este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din țara noastră. De-a lungul timpului a reușit să-și construiască o carieră de succes în industria muzicală, dar și în lumea actoriei, întrucât a apărut în cadrul mai multor producții de la noi, dar și din afara granițelor.

În ciuda faptului că nu a mai apărut de mult pe micile ecrane, se pare că artistul are planuri pentru viitor. Mai precis, le pregătește o surpriză de proporții fanilor săi, căci va juca într-un film care urmează să apară în curând.

Kamara se reîntoarce la actorie

Încă de când a apărut pentru prima oară în lumina reflectoarelor și până în prezent, Kamara s-a concentrat mai degrabă pe cariera sa muzicală, însă nici domeniul actoriei nu îi este străin.
Pe parcursul anilor a apărut în cadrul unor seriale extrem de apreciate în rândul telespectatorilor din țara noastră, dar și în producții internaționale….Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri