0.6 C
București
duminică, 29 ianuarie 2023

Kamara trece prin momente grele. Artistul este tot mai grijuliu cu copilul său: ,,Este posibil să facă o nouă operație”

Publicat peIn articol:


Kamara a devenit cunoscut în urmă cu câțiva ani alături de alte două vedete, când a lansat trupa Alb Negru. Formația din care a făcut parte a avut un real succes în urmă cu câțiva ani, iar melodiile cântate au devenit rapid hit-uri.

Citește și: Kamara și fosta soție, decizie radicală atunci când Leon ar fi trebuit să înceapă școala: „Începem mai întâi acasă”

Fiul lui Kamara ar putea să fie supus unei noi operații

Încă de când fiul lui Kamara, Leon, a venit pe lume artistul și-a luat rolul de tată în serios și a devenit foarte grijuliu.
Cel mic a fost diagnosticat încă de la naștere cu tetrapareză spastică, o formă de paralizie cerebrală, iar acum, la doar opt ani, Leon ar putea fi operat din nou. Cântărețul a dezvăluit care este starea de sănătate a băiatului, tot procedeul prin care Leon este nevoit să treacă după fiecare operație, dar și cât durează până acesta poate face din nou kinetoterapie.

Citeste si: “Veghează-ne și zâmbește-ne de acolo, doctore!” Iulian Juncănaru, fostul concurent de la emisiunea culinară, a murit în propria locuință- kfetele.ro

Citeste si: Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, este șomeră. Nu mai are nimic din cei 120000 de euro câștigați- bzi.ro

„Am fost la Timișoara cu Leon, am făcut evaluarea, este bine! Până la sfârșitul anului mai facem doar recuperări deocamdată. Probabil la începutul anului viitor sau în primăvară este posibil să facă o nouă operație, în Barcelona sau Madrid, depinde ce ne zice medicul care îl evaluează, că el ne-a recomandat Barcelona și acum ne spunea că este posibil să mergem și la Madrid. Ideea este că după o asemenea operație, tot timpul are nevoie de 3 luni de recuperare, ceea ce îl  dă pe Leon foarte tare înapoi pe partea de kineto. Adică preferabil ar fi să nu avem nevoie de operație, pentru că fiecare operație îl dă înapoi foarte tare. După aceea  trebuie să stea 3 luni fără să facă kinetoterapie, dacă sunt  tendoanele abia operate nu poți să îl pui să facă kineto tare. O lună nu face absolut nimic și abia după o lună începe încetișor, încetișor să facă câte o oră. Mai întâi 30 de minute, apoi câte o oră. Și îl dă așa tare înapoi, că  trebuie iar să încep. Dar nici fără operații nu poți, pentru că dacă nu faci operațiile, există posibilitatea să i se strâmbe oasele”, a mărturisit cântărețul, potrivit Ciao.

Citește și: Kamara s-a filmat alături de sosia lui Adrian Minune și a făcut totul public! Imaginile au devenit virale: „Jur, am crezut că e Adi!”

Kamara, păcălit la concertul caritabil pentru Leon

În urmă cu ceva timp, a avut loc un concert caritabil cu scopul strângerii de bani pentru tratamentul fiului lui Kamara. Chiar dacă obiectivul acestui eveniment a fost unul clar, artistul a susținut în cadrul unei emisiuni că banii strânși în urma acelui concert nu au ajuns niciodată la el.

,,S-au evaporat și nimeni nu îmi dă niciun răspuns. Au venit artiști, au donat bani artiști. Am făcut un eveniment pe 8 iulie. Au fost adunați bani din sponsorizări, și au fost și bani donați pentru Leon și Andreea. Nu știu ce sumă s-a strâns. Nu au apucat să cânte toți artiștii. La 22:20 de minute ne-au zis gata!”, a spus Kamara, potrivit Spynews.

 Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri