1.6 C
București
luni, 30 ianuarie 2023

Lavinia Goste, amintiri din copilărie. Cum era Crăciunul îndrăgitei cântărețe de muzică populară

Publicat pe


Lavinia Goste, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară, își amintește cu drag de Crăciunul pe care-l petrecea la țară atunci când era copil.

Se bucura cu tot sufletul de primii fulgi de nea, de tradițiile pe care oamenii locului le respectau cu sfințenie, de merindele tradiționale, de pofta de viață pe care o întâlnea la tot pasul.

„Îmi amintesc că, în copilărie, aveam cel mai frumos Crăciun. În duminica de Crăciun abia așteptam să merg la Biserică deoarece se juca Viflaimul, și eram nerăbdătoare să-l ascult și să-l văd! Era atracția satului, este o tradiție care sper eu să nu se piardă niciodată. Astăzi păstrăm colindele și cozonacii, desigur și sarmalele. :))”, ne povestește, în exclusivitate, Lavinia Goste.

Parte din această atmosferă de sărbătoare își dorește să o transmită mai departe fetelor ei, gemenele familiei, pe care, în măsura în care poate, le integrează an de an în spiritul sărbătorilor de altă dată. În casa lor colindele de ascultă cu inima deschisă în toată această perioadă magică, iar produsele tradiționale se gătesc și se consumă fără doar și poate. Anul acesta de sărbători, Lavinia Goste, împreună cu soțul ei, Marius Zorilă, și cele două copile, se va bucura acasă, așteptându-i pe cei dragi să-i colinde și să-i bucure cu vizitele lor. De asemenea, își dorește să ningă cât mai curând pentru că aceasta este dorința expresă a fetelor ei.

„Sărbătorile acestea am ales să stăm acasă, vin cei dragi la noi cu colindul și apoi cu evenimente prin țară la care așteptăm toți românii să se bucure și să ne bucure cu prezența lor.”, a conchis îndrăgita cântăreață de muzică populară.

Sursa: ciao.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri