15.9 C
București
luni, 20 martie 2023

„Le pregăteau ceva urât” Lidia Buble și sora ei, salvate ca prin minune, chiar în timpul filmărilor. Și-au dat seama în ultimul moment că sunt în pericol: „A auzit o conversație, au spus că oamenii sunt puși pe fapte rele”

Publicat peIn articol:


În anul 2021, Lidia Buble și sora sa, Estera au participat unul dintre cele mai urmărite reality-show-uri. Emi de la Noaptea Târziu, care le-a fost coleg de emisiune la acea vreme, a dezvăluit detalii șocante din spatele camerelor de filmat, neștiute de telespectatori până acum.

Surorile Buble au fost în mare pericol într-o seară, în timp ce căutau cazare. Cele două au ajuns într-un cartier rău famat și nu aveau nici cea mai mică idee ce li se poate întâmpla. Iată ce a declarat partenerul de echipă a lui Cuza!

Lidia Buble și sora sa, salvate în ultimul moment de echipa de producție

Reality-show-ul a fost o adevărată provocare pentru fiecare concurent.
Emi de la Noaptea Târziu a rememorat întreaga emisiune și a dezvăluit detalii impresionante din timpul filmărilor. Artistul a povestit că fetele erau în avantaj la autostop, dar s-au confruntat cu situații de-a dreptul periculoase atunci când au căutat cazare. Colegul lui Cuza a vorbit despre o întâmplare halucinantă, care le-au avut ca protagoniste chiar pe surorile Buble.

Cel mai nasol a fost dat fiind că noi am filmat în plină pandemie.

(…)  Eu și Cuza, fiind bărbați, ne luau mai greu la autostop. Asta nu cred că voi uita niciodată. Am stat și câte 4-5 ore să prindem o mașină. Cursele începeau undeva la 6-7-8 dimineața și se termina seara.

Noi am ajuns la cazare uneori chiar și la 2 noaptea, a fost un adevărat record pentru echipa de producție, căci nimeni nu se mai cazase la o oră atât de târzie. A fost greu mai ales cu autostopul, atunci când treceai dintr-o zonă în alta”, a dezvăluit Emi de la Noaptea Târziu, pentru fanatik.ro.

Citeste si: Anamaria Prodan, răsfățată de iubitul misterios. Cum a surprins-o bărbatul pe sexy impresara. Imaginile vorbesc de la sine- kanald.ro

Citeste si: Ce s-a descoperit în canalizarea construită în urmă cu 3 ani, într-o comună din Dâmbovița. „Unii au refuzat să mai stea aici”- stirileprotv.ro

Citește și: Lidia Buble, o fire violentă?! Ce s-a aflat abia acum despre ea! Puțini știau asta: „Le rupeam gleznele ca la pui”. Când a decis că trebuie să se schimbe

Citește și: Ce a găsit colegul lui Lili Sandu în telefonul Lidiei Buble. Artista a recunoscut în direct: „Omul de care eu sunt dependentă”

Lidia Buble și sora sa, Estera, s-au aflat în pericol într-o seară în care își căutau cazare. Cele două au ajuns într-un cartier rău famat, iar totul a luat o întorsătură neașteptată. Din fericire, asistentul de producție și-a dat seama la timp de întreaga situație și le-a scos pe fete din încurcătură.

Nu mai e niciun secret că aveam după noi un cameraman, șoferul cameramanului, reporter, un asistent de producție locală. Fiecare echipă avea mai mulți oameni în spate. Știu că, la un moment dat, eram într-o zonă mai rău famată și surorile Buble au întrebat de cazare. Proprietarii respectivi nu știau că în spate există și un asistent de producție local, care cunoștea limba turcă.

Citeste si: “Când am aflat a fost prea târziu, mult prea târziu.” Alex Dima, destăinuiri dureroase despre boala necruțătoare a regretatei sale soții- kfetele.ro

Citeste si: Calendar ortodox 17 martie 2023. Ce sărbătoare este vineri?- stirilekanald.ro

Citeste si: Alina Sorescu, cu lacrimi în ochi: „Există posibilitatea de a nu avea fetițele lângă mine” Declarații de ultima ora ale cântăreței- radioimpuls.ro

Acesta era prezent peste tot cu noi fără să intervină, fără să vorbească, cumva să ne asigurăm că suntem în siguranță. Atunci, asistentul turc a auzit o conversație că după ce pleacă echipa le pregăteau ceva urât. Turcul respectiv a zis apoi în engleză că nu este ok, așa că au plecat de acolo. Au spus că oamenii sunt puși pe fapte rele și fetele nu sunt în siguranță”, a mai spus colegul de echipă a lui Cuza.

Lidia Buble și sora sa, Estera

[Sursa foto: Instagram]

Lorelai și Zarug aproape să fie jefuiți în timpul filmărilor emisiunii

Mai mult decât atât, Emi povestește experiența prin care au trecut Lorelai și Zarug, care au fost la un pas să fie jefuiți. De asemenea, artistul spune despre echipa lui că era mult mai în siguranță întrucât, fiind bărbați, nu erau atât de fragili din punct de vedere fizic, precum fetele din alte echipe.

Într-o situație asemănătoare, tot într-o zonă din asta proastă, au fost și Lorelai și Zarug. Au zis că le fură adidașii, toate cele… Pentru noi (n.r.: se referă la el și Cuza) nu a fost atât de periculos, nu eram atât de fragili precum fetele din punct de vedere fizic”, a adăugat Emi.Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri