4.1 C
București
miercuri, 30 noiembrie 2022

Lora a dat cărțile pe față! Artista a spus dacă s-a despărțit de Ionuț Ghenu

Publicat peLora a dat cărțile pe față despre Ionuț Ghenu. Lora a luat decizia să stea singură la un hotel de lux pentru câteva zile. Fanii au criticat-o imediat și au întrebat de ce nu se relaxează împreună cu iubitul Ionuț Ghenu.

Lora a fost trasă la răspundere pentru alegerea de a petrece câteva zile singură la un hotel de 5 stele fără iubitul ei. Cei din mediul online nu au apreciat foarte tare gestul artistei, motiv pentru care criticile nu au întârziat să apară. Ce spune Lora despre decizia luată, dar și despre statutul ei amoros. Mai este sau nu împreună cu Ionuț Ghenu.

Lora a dat cărțile pe față despre statutul amoros

Artista și-a încurajat fanele, în urmă cu două zile, ca din când în când să evadeze din stresul zilnic. Și să petreacă câteva zile singure în care să se relaxeze. Lora asta a făcut și a anunțat că este singură la un hotel de 5 stele, timp de câteva zile pentru a se relaxa după o perioadă agitată și încărcată.

Lora a dat cărțile pe față despre Ionuț Ghenu. După această postare, criticile nu au întârziat să apară, iar cântăreața a dorit să lămurească câteva aspecte. În urmă cu puțin timp ea a postat un mesaj în care spune că acest lucru este perfect normal. Mai ales pentru o femeie de la care se cere foarte multe și are o viață agitată. Mai mult, Lora a mai precizat că încă se află într-o relație cu Ionuț Ghenu.

„1- Cred că o femeie care îşi ia 2, 3 zile pentru ea să meargă într-un loc frumos, unde să îşi încarce bateriile, nu este „egoistă”. Mai ales o femeie de la care, constant, cineva vrea ceva sau care trebuie în fiecare zi din viața ei să suporte păreri de la necunoscuți, pe care nu le cere. Cred că e datoria noastră să ne acordăm momente sau zile, ca nişte mici evadări din stres să stăm singure cu noi..să mâncăm ceva bun fără să ne grăbească nimeni, să dormim cât vrem, masaj, linişte, spa, linişte..somn. Bărbatul de lângă tine dacă nu îți „permite”..sau nu înțelege..nu te merită.

2 – Rog „îndrăgostiții” care depăşesc orice limită a bunului simț doar pentru că au citit titlurile tabloidelor să stea liniştiți pentru că eu sunt într-o relație. Şi dacă aş fi fost singură, nu m-aş întâlni cu cineva obsedat, din online. Mersi”, a scris Lora pe rețelele de socializare.

Sursa: ciao.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri