11.8 C
București
luni, 20 martie 2023

Loredana Chivu, noi declarații după intervenția chirurgicală prin care a trecut. „Astăzi sunt sănătoasă și puternică” Cu ce problemă de sănătate s-a confruntat vedeta?

Publicat peIn articol:


Loredana Chivu sucește mințile bărbaților din țara noastră de ani întregi. Blondina este una dintre cele mai focoase femei din România și a renunțat de mult la inhibiții, așa că de fiecare dată când postează pe rețelele de socializare aceasta are grijă să apară în ipostaze din ce în ce mai incendiare.

Cu ceva timp în urmă, blondina i-a îngrijorat însă pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializaare după ce a lipsit o scurtă perioadă. Ulterior, aceasta le-a mărturisit tuturor că a trecut printr-o intervenție chirurgicală.

Citește și: Loredana Chivu s-a logodit! Blondina a primit un inel de aproape 90 000 de euro. Totul a avut loc la petrecerea de ziua sa de naștere

Citeste si: Două adolescente au fost grav accidentate în Chitila! Una dintre fete, în vârstă de doar 15 ani, se luptă între viață și moarte: „Nici nu mai mișcă”- kanald.ro

Citeste si: Reacția unui bărbat când a descoperit după 6 ani de mariaj că soția cu care are 2 copii este, de fapt, sora sa- stirileprotv.ro

Loredana Chivu, plină de speranță după operația prin care a trecut: „După orice furtună răsare soarele”

La aproximativ două săptămâni după ce a trecut printr-o intervenție chirurgicală la nivelul rinichilor, blondina a revenit cu un mesaj pe InstaStory, prin care i-a liniștit pe fanii ei.

Aceasta a dezvăluit că a fost nevoită să elimine o piatră la rinichi, acesta fiind și motivul care a trimis-o pe masa de operație. Acum, blondina începe să se recupereze tot mai bine așa că vedeta este foarte fericită că a reușit să aibă grijă de sănătatea ei, ceea ce îi încurajează și pe cei care o urmăresc să facă.

„Și cum după orice furtună răsare soarele, astăzi sunt sănătoasă și puternică. Am scăpat de o piatră de pe suflet, dar și de la rinichi. În altă ordine de idei, aveți grijă de sănătatea voastră. Love you all”, a scris Loredana Chivu, pe Instagram.

Reacția blondinei vine la câteva zile după ce Loredana a transmis un alt mesaj pe rețelele de socializare, în care anunța că se confruntă cu o problemă de sănătate. La acel moment însă, vedeta nu a dezvăluit însă cu exactitate despre ce era vorba. 

„Primesc multe mesaje în care mă întrebați de ce nu mai sunt așa activă pe rețelele de socializare…tocmai am avut o operație la rinichi, sunt bine…revin curând cu forțe proaspete. Aveți grijă de sănătatea voastră!”, a spus blondina, la scurt timp după ce a fost operată.

Blondina a trecut printr-o perioadă dificilă, însă iată că acum și-a revenit.

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Loredana Chivu, detalii picante despre ziua ei de naștere! Cine i-a făcut o surpriză care a emoționat-o? „Nu mai e un secret pentru nimeni”| EXCLUSIVSursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri