12.7 C
București
luni, 27 martie 2023

„Mai merităm încă unul” Smiley a dat vestea cea mare, la aproape doi ani de la nașterea lui Josephine! Artistul și Gina Pistol se gândesc să devină din nou părinți

Publicat peIn articol:


Au trecut aproape doi ani de când Smiley și Gina Pistol au devenit părinți, iar viața lor s-a schimbat complet de atunci. Cei doi sunt nedezlipiți de micuța Josephine și adoră să petreacă timpul împreună cu ea.

Ba mai mult, artistul a recunoscut că el și iubita lui nu exclud posibilitatea de a avea încă un copil, în viitorul apropiat.

Citește și: Smiley și fiica lui, prima apariție împreună pe platourile de filmare. Josephine a atras toate privirile: „Nu-mi vine să cred”

Smiley își dorește să devină tată din nou: „Dacă mai merităm încă unul, cu siguranță îl vom primi cu toată dragostea”

Smiley și Gina Pistol radiază, de când Josephine a apărut în viața lor. Rolul de părinți li se potrivește mănușă artistului și iubitei sale, iar cei doi nu exclud posibilitatea de a-și mări familia, cât mai curând. Cântărețul a mărturisit că și-ar dori să devină tătic a doua oară: „Noi suntem bucuroși acum că am primit-o pe Josephine. Ne simțim binecuvântați și, dacă mai merităm încă unul, cu siguranță îl vom primi cu toată dragostea.

(…) Sunt mult mai bogat acum, nu știu dacă mai matur, dar e clar că trăiesc cu totul altfel, simt cu totul altfel, parcă totul are un sens.

Citeste si: „Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie- kfetele.ro

Citește și: „Este un tată perfect” Gina Pistol, mărturisiri emoționante despre relația dintre Smiley și fiica sa, Josephine. Artistul este un tătic model

Totul are o însemnătate mai mare, totul este mai intens. Am o bucurie mult mai mare și parcă nimic nu e mai important decât sănătatea familiei mele și timpul petrecut cu familia mea.”, a declarat Smiley, pentru click.ro.

Smiley și Gina Pistol, alături de fiica lor

[Sursa foto: Instagram]

Întrebat dacă a avut parte și de momente grele de când este tătic, iubitul Ginei Pistol a dezvăluit că nu privește responsabilitățile părintești ca pe niște lucruri dificile, ci consideră că fac parte dintr-un proces menit să creeze o legătură strânsă între el și fiica lui: „Nu mi se pare nimic greu, mi se pare că totul face parte din proces și trebuie să le trăiești, să le simți pe toate, pentru că eu cred că relația dintre părinți și copii trebuie să fie exact ca o relație de prietenie, trebuie să treci și prin bune și prin rele. Cu cât treci prin mai multe, legătura e mai puternică.”, a mai spus Smiley, pentru sursa citată.

Smiley, alături de fiica lui, Josephine

[Sursa foto: Instagram]Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri