11.7 C
București
sâmbătă, 1 aprilie 2023

Mama Elodiei Ghinescu rupe tăcerea, la 16 ani de la dispariția fiicei ei: „Știu ei pe unde e”. Nimeni nu se mai aștepta la asta

Publicat peIn articol:


Au trecut 16 ani de la dispariția Elodiei Ghinescu. În anul 2007, familia și autoritățile au căutat-o fără încetare, însă fără rezultat, principalul suspect fiind chiar soțul ei, Cristian Cioacă. Totuși, în 2014, cazul a luat o întorsătură neașteptată, la momentul respectiv, bărbatul fiind trimis după gratii pentru uciderea partenerei lui, avocata Elodia Ghinescu.

Nici până în prezent Cristian Cioacă nu și-a recunoscut faptele, deși se află după gratii de aproape 9 ani. Din acest motiv, de-a lungul timpului, au apărut numeroase persoane în spațiul public care au declarat că știu sigur că Elodia este în viață.

Citește și: Reacția avocatei familiei Ghinescu, după ce Cristian Cioacă a încercat iar să scape de pușcărie. Cum comentează Crina Radu justificarea vinovatului: „Dreptul la viață îl avea și Elodia”

În ciuda zvonurilor, mama Elodiei, Emilia Ghinescu, este convinsă că fiica sa a trecut în neființă și că cel care a ucis-o este chiar fostul ei ginere, Cristian Cioacă. Femeia mai susține că nu a dat niciodată curs acestor speculații care au existat și care există chiar și în prezent.

Citeste si: Cine sunt elevii care pot să primească meditații gratuite. Profesorii vor să ofere sprijin elevilor- kanald.ro

Citeste si: Ce s-a descoperit în canalizarea construită în urmă cu 3 ani, într-o comună din Dâmbovița. „Unii au refuzat să mai stea aici”- stirileprotv.ro

”Fata mea este moartă. Au mai apărut, pe la televizor, tot felul de paranormali, că știu ei pe unde e, dar nu au știut să spună nimic concret. Nu cred în astfel de treburi, am studiat și eu foarte mult pe tema asta”, a declarat Emilia Ghinescu, mama Elodiei, pentru Impact.ro.

Elodia Ghinescu și Cristian Cioacă sunt părinții unui băiat

În urma tragediei care s-a petrecut în anul 2007, un copil a rămas orfan de mamă, respectiv Patrick, fiul celor doi soți, Elodia Ghinescu și Cristian Cioacă.

În prezent, băiatul a împlinit vârsta majoratului și de la decesul mamei lui a rămas alături de una dintre mătușile sale din partea tatălui. Tot de atunci nu și-a mai vizitat familia din partea mamei. Bunica lui, Emilia Ghinescu, speră că la un moment dat nepotul ei se va răzgândi și îi va călca pragul casei.

Citește și: Ce s-a decis în cazul eliberării lui Cristian Cioacă?! Avocata familiei Ghinescu tună și fulgeră: „A fost prea mare gravitatea faptelor. Nu ar trebui să iasă din închisoare”| EXCLUSIV

”Cu nepotul, fiul Elodiei, nu m-am văzut. E mare, are 18 ani. Dacă vrea să vină, să mă caute, să vină, îl aștept cu drag”, a mai spus Emilia Ghinescu, pentru aceeași sursă.

Elodia Ghinescu și Cristian CioacăSursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri