5.5 C
București
vineri, 9 decembrie 2022

Mama Geta a transmis un mesaj plin de durere. Ce spune mama lui Culiță Sterp: „Boala și moartea îți demonstrează”

Publicat peIn articol:


Fără doar și poate, mama Geta este extrem de iubită nu doar de copiii ei, ci și de fanii care îi urmăresc toată activitatea de pe rețelele de socializare.

Femeia este mereu în contact cu comunitatea ei online și obișnuiește să le arate ce se mai întâmplă în viața ei. Postează cu regularitatea și cu siguranță ultimul ei masaj transmis pe Instagram i-a pus pe gânduri pe internauți. Iată ce mesaj a publicat mama lui Culiță Sterp. 

Mama Geta: „ Boala și moartea îți demonstrează că ești NIMIC pe acest pământ”  

Mama Geta a luat pe toată lumea prin surprindere cu ultimul mesaj postat pe contul ei de pe rețelele de socializare. Aceasta a încercat să le transmită urmăritorilor ei o „învățătură” de viață, cu care ea este perfect de acord. Este vorba despre bogăție și putere, după care mai toată lumea alergă, dar s-ar putea să nu se aleagă cu nimic în cele din urmă, căci boala și moartea pândește la fiecare colț, iar odată ce te-ai pricopsit cu una dintre ele, celelalte două pălesc.

Poți să ai toți banii din lume și toată puterea, însă în fața bolii sau a morții nu mai poți face nimic. 

„Banii și puterea te fac arogant. Boala și moartea îți demonstrează că ești NIMIC pe acest pământ”, este mesajul transmis în mediul online de mama Geta. 

Citeste si: ,,Nu cred în diete.” Maurice Munteanu a slăbit 23 de kilograme- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Cum a reacționat mama Geta, după ce hoții le-au spart casa și au furat o sumă foarte mare de bani 

Citeste si: „Scumpu’ lu’ mama, cum mai poți răbda atâta?” Mama Geta își face griji pentru Culiță Sterp! Ce se întâmplă cu fiul ei

Mama Geta pare că nu și-a pierdut speranța, iar recent, cea care le-a dat viață fraților Sterp a ieșit pentru prima dată în spațiul public, de când hoții i-au spart casa, postând un videoclip ce conținea mai multe fotografii cu toți membrii familiei, iar pe fundal rulează un sunet ce conține un mesaj, referitor la situația prin care trece împreună cu copiii ei.

Citeste si: Iancu Sterp i-a făcut cunoștință iubitei sale cu întreaga familie! Cum a primit-o mama Geta pe viitoarea ei noră? Imaginile vorbesc de la sine

„Acum ceva timp, cineva a spus ceva: Dacă ți-ai pierdut banii, n-ai pierdut nimic, dacă ți-ai pierdut sănătatea, atunci ai pierdut ceva, dar dacă ți-ai pierdut caracterul, atunci ai pierdut absolut tot”, a fost mesajul care a rulat pe fundal, în timp ce se derulau fotografii cu toți membrii familiei Sterp.Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri