13.2 C
București
duminică, 25 februarie 2024

Mama lui Beatrice, tânăra de 25 de ani ucisă de patronul magazinului la care lucra, spune tot adevărul despre relația pe care fiica sa o avea cu bărbatul: „Avea frică de el. Asta a urmărit”

Publicat pe


Cazul morții lui Beatrice, tânăra de 25 de ani din capitală, ucisă de patronul magazinului în care lucra, se adâncește din ce în ce mai tare. Mama tinerei face noi declarații despre relația pe care fiica sa o avea cu cel care i-a fost călău. Se pare că bărbatul o împrumutase cu o sumă destul de mare de bani. 

Noi detalii despre relația pe care Beatrice o avea cu Paul Bușe

Beatrice, o tânără de doar 25 de ani din capitală, a fost ucisă cu sânge rece de patronul magazinului la care era angajată, după ce aceasta ar fi încercat să se apere când bărbatul a acuzat-o că a furat

bani din gestiune. Paul Bușe are 72 de ani și deținea mai multe magazine într-un complex din sectorul 3, însă de ceva timp renunțase la ele și păstrase doar locul în care tânăra lucra. 

Mama lui Beatrice face noi declarații terifiante. Se pare că bărbatul era îndrăgostit de tânără, iar în momentul în care a aflat că este însărcinată,…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri