6 C
București
joi, 29 februarie 2024

Mama lui Vlad Pascu, la mormântul tinerilor uciși de fiul ei! Primele declarații după ce a fost eliberată din arest! A dat vestea cu candelele în mână: „Cu siguranță că o s-o fac”

Publicat pe


Miruna Pascu, mama tânărului de 19 ani, care i-a ucis cu mașina pe Sebastian și Roberta în stațiunea 2 Mai, a fost eliberată din arestul la domiciliu, recent. Reamintim că, femeia a fost trimisă în judecată pentru influențarea declarațiilor și amenințare în dosarul fiului său, șoferul Vlad Pascu, acuzat de tragedia de la 2 Mai.

De asemenea, recent, aceasta a fost prezentă la Tribunalul București, acolo unde a vorbit pentru prima dată despre situația în care este implicată, alături de copilul ei.

Femeia nu a dorit să vorbească prea mult pe baza dosarului în curs, justificând asta prin faptul că durerea pe care ea o simte nu ar trebui expusă public. 

Citește și: Decizie de ultimă oră în cazul Mirunei Pascu! Autoritățile au decis să o plaseze în arest la domiciliu, după nenumărate cereri

În plus, este vorba și despre 2 tineri decedați, ale căror familii se află într-o mare suferință, acesta fiind un alt motiv pentru…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri