0.1 C
București
luni, 6 februarie 2023

Marcela Fota se laudă cu cadourile primite de la iubitul tinerel. Artista radiază de fericire: „Nu mă întorc din drum”

Publicat peIn articol:


Marcela Fota trăiește în prezent o poveste de dragoste ca în filme alături de un tânăr de 23 de ani, față de care se pare că are sentimente puternice. Artista este răsfățată de partenerul său de fiecare dată și nu ezită să împărtășească cu admiratorii ei din mediul online imagini cu surprizele pe care i le face

tânărul. 

Ca oricărei femei, și Marcelei Fota îi place să fie răsfățată și surprinsă cu fel și fel de cadouri speciale, oferite din dragoste. După ce în urmă cu câteva săptămâni artista le-a arătat fanilor săi că a primit în dar un telefon de ultimă generație, de data aceasta a fost răsfățată cu un cadou romantic, tânărul demonstrând din nou cât de generos este cu iubita lui.

Citește și: Marcela Fota, răsfățată de iubitul tinerel cu gesturi romantice! Cum a surprins-o de această dată tânărul de 23 de ani?

Marcela Fota, răsfățată de tânărul de 23 de ani

Marcela Fota și-a asumat pe deplin relația amoroasă cu tânărul de 23 de ani. În ciuda criticilor pe care le-a primit și zvonurilor false despre relația sa, artista a ținut întotdeauna fruntea sus și nu a aplecat urechea la răutățile din jurul ei.

Cu doar câteva ore în urmă, la ceas de seară, Marcela Fota a postat în mediul online o imagine din mașină, în care ține în brațe un buchet imens de trandafiri roșii. Nu a uitat să-l eticheteze pe partenerul său, dar și să adauge o inimioară lângă numele celui alături de care își petrece viața după moartea regretatului său soț.

Citeste si: Hoții seifului lui Culiță Sterp au fost prinși! Mama Geta i-a dat pe mâna Poliției- kfetele.ro

Citeste si: S-a trezit din comă după 12 ani, însă primele cuvinte au îngrozit familia și medicii. Ce a spus tânărul- bzi.ro

Ulterior, Marcela Fota a mai postat în mediul online o altă fotografie cu ea, alegând ca melodie de fundal o piesă cu un titlu reprezentativ, prin care ar vrea să scoată în evidență că simte că se află pe drumul potrivit în viață și că nu este dispusă să-și schimbe în vreun fel direcția.

„Nu mă întorc din drum”, este numele piesei.

Citește și: Bărbatul care le hărțuia pe Mariana Ionescu Căpitănescu și pe Marcela Fota a fost reținut! Pedeapsa pe care o riscă acesta

Marcela Fota, răspuns în urma criticilor primite în mediul online

Invitată în cadrul unei emisiuni, Marcela Fota a transmis un mesaj referitor la toate zvonurile care apar despre ea pe rețelele de socializare. Artista a declarat încă o dată că se simte pe deplin împăcată și fericită cu alegerile pe care le-a făcut în viață, considerând că nu este necesar să ofere cuiva vreo explicație în legătură cu deciziile pe care le ia.

În ultimii ani a trecut printr-o serie de evenimente marcante, care i-au lăsat un gol imens în suflet, însă aceste lucruri nu au făcut-o decât să își dorească din ce în ce mai mult să ia decizii despre care știe că o fac cu adevărat fericită.

„Ceea ce s-a întâmplat în viața mea- și au fost multe lovituri: pierderea fratelui meu, pierderea soțului, cu ceva timp în urmă l-am pierdut și pe tatăl nostru- m-au învățat cât de important este ca tu să fii împăcat și bine cu tine.(…) Atât timp cât deciziile sau faptele mele nu afectează pe nimeni în jurul meu nu văd de ce ar trebui să fiu judecată sau să mă justific în fața cuiva.”, a declarat Marcela Fota, în cadrul emisiunii TV.Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri