11.7 C
București
sâmbătă, 1 aprilie 2023

Maria Dragomiroiu, povești din viața de bunică! Ce nu face niciodată artista: „Este foarte rău când se procedează așa” | EXCLUSIV

Publicat peIn articol:


Maria Dragomiroiu este cunoscută în toată România, însă nu sunt mulți cei care știu că aceasta este și fericita bunică a trei nepoate și un nepot.

Cântăreața este categoric o bunică modernă, căci nu aplică tehnicile de parenting din trecut, ci preferă sinceritatea și armonia, lucruri despre care spune că sunt ideale când vrei să îți apropii un copil.

Pentru artistă, experiența este cel mai important mod prin care poți învăța lecții despre nepoții tăi. Îndrăgita cântăreață spune că nu există reguli ca la matematică atunci când vrei să fii un bunic bun, ci trebuie să simți fiecare personalitate în parte.
Sfaturile sunt bune, însă preferă să le ofere doar atunci când consideră și nu se întristează dacă nepoții nu vor să îi audă recomandările.

Maria Dragomiroiu, mărturii emoționante despre viața de bunică

Maria Dragomiroiu a vorbit cu jurnaliștii WOWbiz.ro despre viața de bunică. Artista spune că nu există lecții precise pe care le înveți atunci când ai nepoți, iar viața și experiența sunt cele mai bune metode prin care să devii un bunic bun, cele mai multe lucruri fiind învățate chiar de la nepoți.

Citește și: Părinții primesc doar 10 lei la salariu, după ce se aplică reducerea la impozit! Cum s-a ajuns la o sumă atât de mică și ce spun economiștii: „E mai mare birocrația”| EXCLUSIV

„Viața îți arată ce trebuie să faci, ce trebuie să alegi mai bine și nu este o lecție să o iei de la cineva. Lecțiile de viață pentru bunici nu sunt predate de nimeni, totul se ia din mers și în funcție de fiecare suflet cum simte și cum înțelege fiecare realitatea.

Suntem diferiți și fiecare înțelege și vede lucrurile în felul lui. Aici nu este vorba despre o matematică, aici lucrezi cu sufletul”, a explicat Maria Dragomiroiu, pentru WOWbiz.ro.

Maria Dragomiroiu și nepoții

[Sursa foto: Facebook]

Maria Dragomiroiu, o bunică modernă

Artista este categoric o bunică modernă. Maria Dragomiroiu ne-a povestit că niciodată nu îi critică pe cei mici, ci preferă să observe tot ceea ce se întâmplă în jur, iar dacă este de părere că ar fi necesar, să vină cu sfaturi.

Citeste si: Prognoza meteo ANM duminică, 19 martie 2023. Vremea se încălzește ușor în toată țara. Maxime de 17 grade- kanald.ro

Citeste si: Reacția unui britanic când a văzut cum vorbesc elevii români engleză- stirileprotv.ro

Citește și: Vlăduța Lupău a aflat motivul pentru care are probleme în ultima perioadă. Greșeala pe care a făcut-o după naștere. Artista trage un semnal de alarmă: „Dacă aș da timpul înapoi”

„Eu încerc să fiu un suflet normal, oricum pe mine mă caracterizează faptul că îmi place să fie armonie în jurul meu. Eu sunt un suflet bun, împăciuitor și nu îmi impun punctul de vedere.

Îmi dau cu părerea, iar dacă este acceptat bine, dacă nu mă supăr. Fiecare suflet este liber să facă ce simte din interior. Nu ai cum să te superi pe mine pentru că eu nu mă cert cu nepoții și nu mă contrazic.

Mă joc, intru în lumea lor. Dacă au nevoie de mine sunt prezentă când au nevoie. Nu îi deranjez și nu le spun că trebuie să facă într-un anumit fel pentru că așa este bine. Nu, eu stau pe margine și observ și îmi mai spun câte un punct de vedere, dar fără să fiu categorică”, a mai explicat îndrăgita interpretă de muzică populară.

Maria Dragomiroiu, alături de soțul său

[Sursa foto: Facebook]

Gesturile pe care nu le face Maria Dragomiroiu ca bunică

Îndrăgita interpretă ne-a povestit că există și gesturi cu care ea nu este deloc de acord. Artista nu vrea să apeleze la exprimări prin care să le impună ceva nepoților, fiind de părere că aceste vorbe mai mult îi îndepărtează decât să îi apropie.

„Din păcate, oamenii mai obișnuiesc să spună: Să faci ca mine că eu te-am făcut! Este foarte rău când se procedează așa. Îți aduci lângă tine un suflet și nu așa câștigi un suflet de copil.

Citeste si: „I-am spus să plece și a plecat la 3 dimineața și s-a ajuns aici, ăsta e caracterul ei.” Fulgy a lansat noi acuzații pentru Bia Khalifa- kfetele.ro

Citeste si: Calendar ortodox 18 martie 2023. Ce sărbătoare este sâmbătă?- stirilekanald.ro

Citeste si: Hande Erçel și impresarul Hakan Sabancı formează cel mai nou cuplu: ”Totul merge bine, venim din vacanță”. Cum arată bărbatul care i-a furat inima faimoasei actrițe- radioimpuls.ro

Îl câștigi tratându-l ca pe un suflet care are drepturi și care este liber să își aleagă ce vrea în viață. Tu, ca bunic, doar să fii acolo și să spui cum ai crede tu că este bine sau nu. Cam așa stau lucrurile la mine în familie”, a povestit Maria Dragomiroiu, pentru WOWbiz.ro.

Maria Dragomiroiu, de acord ca nepoții să o urmeze în carieră?!

Maria Dragomiroiu este unul dintre cele mai cunoscute nume din muzica populară românească. Are o carieră impresionantă și un talent incontestabil așa că era evident să o întrebăm dacă și-ar dori ca nepoții să o urmeze în carieră.

Artista ne-a povestit însă că nu a privit niciodată lucrurile astfel. Știe că munca de artist este foarte grea și mai ales că provocările sunt multe, iar cel mai bine ar fi ca nepoții să își aleagă singuri drumul în viața și calea pe care își doresc să meargă.

„Nici nu m-am gândit vreodată la așa ceva. În primul rând, este o meserie foarte obositoare, stresantă și cu multe emoții. Toată viața ești contra cronometru, ești stresat, toată viața trebuie să muncești și să lupți cu foarte multe lucruri și cu timpul, moda.

Este multă muncă, iar eu nici copiilor mei nu le-am spus să facă asta. Copiii mei au făcut tot ceea ce au simțit ei, nepoții mei fac tot ceea ce simt ei și merg către ce îi îndeamnă sufletul lor. Eu nu le-am impus niciodată și nici nu am de gând să fac așa ceva. Nici copiii mei, ca părinți, nu le-au impus nimic”, a mai adăugat artista.

Ai un pont WOW? Daca deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri