23.5 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

Mariana Moculescu se teme pentru viața sa: „Aș putea să mor datorită unui atac cerebral sau al unui infarct în somn”. A anunțat-o deja pe fiica sa ce are de făcut

Publicat peIn articol:


Mariana Moculescu a ținut primele pagini ale ziarelor o lungă perioadă de timp, mai ales atunci când era implicată într-un scandal de proporții cu fostul soț, Horia Moculescu. Acum, însă, apele s-au liniștit între ei, dar femeia a atras atenția publicului cu o serie de declarații îngrijorătoare, pe care le-a făcut recent.

Concret, Mariana Moculescu a spus că se teme că ar putea muri, din cauza unui infarct sau al unui accident vascular cerebral, căci are anumite dureri care nu-i dau pace deloc și, tocmai din acest motiv, femeia și-a făcut o serie de analize, pentru a vedea exact despre ce este vorba.

Citește și: Mariana Moculesu, imagini interizse minorilor! A pozat fără haine pe rețelele de socializare

„Mi-am făcut analizele să descopăr exact bolile de care eu sufăr și lucrul de care mă tem cel mai mult este că aș putea să mor datorită unui atac cerebral sau al unui infarct în somn, deoarece dimineața mă trezesc cu dureri foarte mari de cap, cu dureri pulsative în toată zona capului. Asta am spus-o unui medic, care m-a sfătuit să fac un RMN”,

a spus fosta soție a lui Horia Moculescu.

Citeste si: „Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o- kfetele.ro

Ce i-a transmis Mariana Moculescu fiicei sale, Nidia

Fiindu-i frică de faptul că ceva rău ar putea să i se întâmple, Mariana Moculescu a luat imediat legătura cu fiica ei și i-a transmis că, în cazul în care nu răspunde la telefon timp de 24 de ore să ia măsuri de urgență.

„I-am dat mesaj fiicei mele și am rugat-o să îmi mai dea mesaj din când în când, pentru că noi oricum ținem legătura și i-am spus că dacă nu răspund în 24 de ore la mesaj să își ridice un semn de întrebare în ceea ce mă privește, pentru că nu vreau să mor. Pe mine nu mă vizitează nimeni, sunt singură cu pisicuța mea și nu vreau să pățesc una ca asta”, a completat ea.

Citește și: Mariana Moculescu și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți! Câți bani cere pentru a fi văzută în ipostaze intime?

Mariana Moculescu a explicat, însă, că această frică de moarte vine din faptul că a auzit o voce inspirată din suflet, care i-ar fi transmis că ceva rău i se va întâmpla. Femeia a spus că același lucru a simțit și în momentul când a divorțat de Horia Moculescu.

„Am auzit o voce inspirată în suflet, care mi-a zis că o să mor curând. Nu este prima dată când primesc un astfel de mesaj. S-a întâmplat și înainte de divorțul cu Horia”, a explicat vedeta.

Mariana Moculescu

[Sursa foto: Facebook ]Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri