4.1 C
București
marți, 5 decembrie 2023

Marius Moise și Oana Monea s-au sărutat, la Insula Iubirii. Ce s-a întâmplat între cei doi, după acest moment: „O persoană căreia îi pasă de mine” / VIDEO

Publicat pe  • Marius Moise și Oana Monea s-au sărutat, la Insula Iubirii
  • Ce s-a întâmplat între cei doi, după acest moment

Marius Moise pare că adoră să fie în compania Oanei Monea și a mai făcut încă un pas important. Cei doi s-au sărutat, spre surprinderea tuturor, asta pentru că ispita l-a refuzat la ieșirea din club.

Ce s-a întâmplat între Marius Moise și Oana Monea, după ce s-au sărutat

Marius Moise spune că se simte atras de Oana Monea și că, deși a fost refuzat în club, a apreciat sinceritatea ispitei. Concurentul a dat frâu sentimentelor, spunând că asta a simțit să facă.

Mai apoi, cei doi s-au plimbat pe plajă, iar Marius Moise a îndrăznit să o întrebe pe Oana Monea dacă vrea să îi facă o declarație de dragoste. Cei doi au petrecut câteva momente împreună, iar mai apoi, au ajuns în camera lui Marius Moise.

„A văzut toată lumea. Doar că, evit să mă sărut în fața altor. Adică, oricum, cu tine e altceva. Eu chiar am vrut să o sărut din club, dar m-a refuzat spunând că sunt beat și cred că a fost un lucru care mi-a plăcut, pentru că normal era să fiu treaz, dacă vrei să faci o chestie și mi s-a părut drăguț și lucrul ăsta din partea ei. A fost o senzație plăcută. Am simțit că am o persoană căreia îi pasă de mine. M-am simțit foarte bine și eu am vrut să fiu asumat acolo lângă ea și să vedem ce urmează”, a spus Marius Moise, la Insula Iubirii.

Oana Monea speră că Bianca Giurcă va vedea cu adevărat cum este iubitul ei

Ispita a explicat faptul că nu și-a dorit să îl sărute pe Marius Moise, ci speră că în acest fel îi va arata Biancăi Giurcă cine este cu adevărat iubitul ei. La începutul filmărilor, concurentul le-a acuzat pe ispite că au o strategie bine pusă la punct, care se pare că a dat roade.

„Nu a fost un sărut din suflet sau pe care eu mi l-am dorit. A fost un sărut pentru a arăta tuturor cine este Marius, pentru ca Bianca să conștientizeze cine este Marius, poate o să conștientizeze. Mi-e greu să cred că și-a dat seama ce fel de om este pentru că probabil încă sunt sentimente și îi este greu să îi vedem adevărata față”, a spus Oana Monea, la Insula Iubirii.

Citește și: Oana Monea de la Insula Iubirii l-a pus la punct pe Marius Moise: „Măsoară-ți cuvintele”. Ce a deranjat-o pe ispită / VIDEO

Sursa: spynews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri