1.6 C
București
miercuri, 29 martie 2023

Melinda, imagine de colecție alături de mama sa, cu ocazia zilei de naștere! Așa arată soacra lui Puya

Publicat peIn articol:


Puya se numără printre cei mai îndrăgiți și apreciați artiști de la noi din țară, iar de-a lungul carierei sale, vedeta a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas. Ei bine, însă, de-a lungul timpului, cântărețul a fost destul de discret când  a venit vorba despre viața sa personală, însă de ceva timp, acesta a început să fie mai deschis față de admiratorii lui.

Așa s-a întâmplat și recent, căci dacă până acum soția sa a stat departe de lumina reflectoarelor, ei bine, odată cu participarea cuplului în show-ul de aventură din America, chiar și Melinda a început să apară mai des în fața fanilor, făcându-le o mare bucurie admiratorilor.

Citește și: Puțină lume știe, însă soția lui Puya are o afacere de succes. Din ce face bani Melinda: „La mine în familie e o tradiție”

Mai mult decât atât, mama Melindei și-a sărbătorit recent ziua de naștere, motiv pentru care Melinda a postat o imagine alături de cea care i-a dat viața, făcându-le o mare bucurie fanilor, asta pentru că le-a dat ocazia să o cunoască pe soacra cunoscutului artist, Puya.

Citeste si: Cine sunt pensionarii care beneficiază de voucherele din campania „Dar din suflet pentru seniori”. Cererile se depun până pe 13 aprilie- kanald.ro

Citeste si: Un mort și mai multe persoane rămase fără ochi după ce și-au pus picături. Ce s-a descoperit în flacoane- stirileprotv.ro

„La mulți ani mamă! Să ne trăiești mulți ani sănătoasă. Mulțumesc pentru tot ajutorul!”, a scris Melinda, în dreptul imaginii cu mama sa.

Melinda Gărdescu, soția lui Puya, a vorbit despre afacerea sa

Nu de mult, Melinda Gărdescu a vorbit despre afacerea de care se ocupă singură. Soția lui Puya croșetează și a făcut mai multe haine pe care le-a și vândut.

Mai mult decât atât, femeia a mai spus că această pasiune vine din familie, fiind o tradiție care s-a transmis din generație în generație.

Puya și Melinda, secretul unui mariaj de succes. Cântărețul a mărturisit tot: „Ne certăm și după cinci minute ne împăcăm”

„Acțiunea a început de mică, mama mea a croșetat, bunicile mese la fel, iar eu cumva m-am obișnuit cu ele. Am avut mereu ceva croșetat, nu mi s-au părut demodate. Și mama lui Dragoș (n.r, Puya) croșetează. Am început ușor, ușor. Prima dată cu costume de baie. Știu să croșetez, din familie s-a învățat.”, a dezvăluit Melinda, pentru un post TV.Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri