21.1 C
București
joi, 21 septembrie 2023

Mesajele emoționante ale vedetelor după moartea jurnalistului Gheorghe Chelu: „Nu-mi vine să cred!”

Publicat pe


Pierderea dragului nostru coleg, Gheorghe Ghelu, a lăsat mult amar în inimile noastre și a tuturor celor care l-au îndrăgit. Toți, mai ales cititorii Click! și vedetele din showbiz l-au cunoscut sub numele de Gelu. El a fost cel care știa tot ce mișcă în lumea mondenă și cel care și-a făcut meseria cu atât de multă dragoste încât nu era vedetă care să nu îl cunoască și să-l aprecieze. Misiunea sa pe Pământ însă s-a încheiat vineri, 11 august, iar de acum va face interviuri în regatul îngerilor, acolo unde numai un suflet bun ca al său putea ajunge.

A murit Jurnalistul Vedetelor: „Ai fost un om cu un suflet de aur”

Gelu ne-a părăsit la doar 48 de ani, dintre care 30 de ani i-a dedicat carierei. A iubit presa mondenă și așa și-a făcut un nume în rândul vedetor din România de care era foarte apropiat. Gelu a avut mulți prieteni, nu doar vedete ci și colegi de breaslă care l-au admirat pentru profesionalismul său și pentru firea plăcută.

Nu era eveniment monden la care dragul nostru coleg să nu participe. Peste tot prezența lui era binevenită și așteptată cu mult drag, dovadă stau și acum mesajele pline de regret de la cei care l-au iubit și care l-au considerat un prieten de suflet. Gelu a fost un profesionist care a crezut în cei aflați la început, un promotor dedicat al talentelor autohtone și un colecționar pasionat al amintirilor alături de cei pe care îi admira și îi prețuia. Făcea poze cu orice figură din lumea mondenă, iar la un moment dat spunea că și-ar dori să facă un muzeu cu colecția sa impresionantă de poze cu vedete.

Pe lângă pasiunea pentru jurnalismul monden, Gelu a împărtășit și alte bucurii, precum dragostea pentru producțiile de televiziune românești, muzica și artiștii autohtoni. El a fost un susținător autentic al artei în toate formele ei și și-a găsit propria exprimare artistică în sufletul său.

În ultimele două săptămâni ale vieții sale, Gelu a purtat o luptă pentru sănătatea sa, încercând să se recupereze după un stop cardiorespirator ce a survenit înaintea unei intervenții chirurgicale de rutină, care l-a condus într-o comă indusă. În această perioadă dificilă, prietenii, colegii și fanii săi s-au unit pentru a-i transmite mesaje de încurajare și susținere, sperând într-o recuperare miraculoasă.

Din nefericire, misiunea sa printre noi s-a încheiat. Din „prietenul vedetelor” a devenit „îngerul vedetelor”, părăsind această lume pentru a veghea asupra celor pe care i-a iubit și…Sursa: click.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri