28.8 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023

„Mi-ar plăcea să mor” Jador vrea să încheie socotelile cu această lume, din cauza problemelor de sănătate? Artistul și-a lăsat toți fanii mască

Publicat peIn articol:


Jador și-a îngrijorat toți fanii după ce a postat în mediul online o imagine în care se află pe patul de spital și, în același timp, un mesaj prin care își anunță retragere din muzică din cauza problemelor de sănătate.

Din fericire, problemele  cu care se confruntă artistul nu sunt grave și nici nu îi pun viața în pericol, putând fi rezolvate în urma unei operații, însă se pare că îi afectează foarte mult cariera. 

Jador se află într-o perioadă foarte sensibilă din viața sa, în care este necesar să-și cântărească foarte bine deciziile în ceea ce privește propria sănătate. Chiar și așa, artistul nu se teme să vorbească despre lucruri mari, care implică viața, moartea și existența lui Dumnezeu.
În cadrul unui podcast recent, acesta a făcut o dezvăluire care a lăsat mască pe toată lumea. Iată despre ce este vorba!

Citește și: „Indiferent de ce o să se întâmple” Jador își dorește ca acest mesaj să rămână în inimile fanilor lui! Ce a ținut să lase în scris, după ce și-a anunțat retragerea?

Jador și-ar dori să moară?

Jador a mărturisit că i-ar plăcea să moară temporar, pentru a experimenta moartea clinică și experiența unică de a vedea ce se află în alte dimensiuni. Foarte curios din fire, artistul a menționat că vrea să trăiască pe propria piele această experiență și ulterior să se întoarcă în lumea fizică.

Citeste si: Suferiti de tensiune mare? Recomandari de ceai pentru scaderea tensiunii

Citeste si: Aza, pusă la zid de jurații„ Bravo, ai stil”! Cea mai nouă concurentă este bănuită din ce în ce mai tare că are stilist: „Ținuta asta este făcută de tine cum sunt eu prietenul Papei de la Roma”- kanald.ro

Citeste si: Un fost pasager al submersibilului dispărut în Atlantic a dezvăluit marea problemă apărută „de fiecare dată”- stirileprotv.ro

Să fiu în comă pentru un an. Mi-ar plăcea să mor, să fiu în moarte clinică. Aș vrea să văd ce e acolo, să mă asigur. Ceva se întâmpla. Vreau să știu ce se întâmplă, sunt curios tare, aș vrea să experimentez treaba asta și să revin. Cred că ar fi tare rău. Aș vrea să știu totul. ”, a mai precizat manelistul în podcast-ul „La o tură”. 

Citește și: Dezvăluirea surprinzătoare făcută de tatăl Andreei Bălan, despre noul iubit al artistei. Nimeni nu se aștepta la una ca asta: „Poate fi o pasiune comună”

Jador va renunța definitv a muzică?

Jador știe că îl așteaptă o perioadă foarte grea din viața lui, pentru că, începând cu anul 2024, nu știe dacă va reveni sau nu pe scenă. Cert este faptul că problemele de sănătate cu care se confruntă în prezent îi afectează cariera și vocea, motiv pentru care artistul a menționat că în acest moment nu știe pe ce drum va apuca în cele care vor urma.

Citeste si: „M-am dus cu ea și am hotărât să rămânem împreună într-o…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri