15.6 C
București
miercuri, 4 octombrie 2023

”Mie îmi trebuie mult” Raluka, adevărul despre relația pe care o are cu milionarul din Mexic, mai mare decât ea cu 20 ani. Cum explică artista diferența de vârstă?

Publicat peIn articol:


Raluka are 33 de ani și duce o viață la care multe femei visează. Este celebră, banii nu sunt o problemă pentru ea și iubește și este iubită. Da, Raluka are iubit și nu e de ieri, de alaltăieri, ci încă din 2022 inima i-a fost cucerită.

Deși nu s-a afișat niciodată cu nimeni în spațiul public, preferând să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor, fiind chiar cuplată, conform unor zvonuri, cu mai mulți bărbați celebri, se pare că în spatele discreției sale se ascunde o mare iubire.

Citește și: Pepe și Raluka, cel mai nou cuplu din showbiz?! Artistul a dat cărțile pe față: „O plac, mă place”

Raluka se iubește cu un milionar în vârstă de 55 ani 

Una trăită la distanță măsurată în kilometri și ani. Și asta pentru că iubitul cântăreței este un afacerist de succes din Mexic.

Acolo s-au cunoscut, ea cazându-se în unul din resorturile lui, s-au văzut, s-au plăcut și acum spun că se iubesc, relația lor mergând ca pe roate.

Citeste si: Larisa s-a întors în „Casa iubirii” și a pus pe jar inima lui Ionuț! Concurentul a izbucnit în lacrimi de emoție și vrea să plece acasă: „Mi-a fost dor de tine. N-ai idee”- kanald.ro

Citeste si: Este alertă în Europa! Nimeni nu voia să audă de „Cerberus” în acest moment- stirileprotv.ro

Ba mai mult decât atât, în ciuda faptului că se văd doar făcând naveta și că îi despart 20 de ani, el având 55, Raluka nu se plânge de niciun aspect. 

Citește și: Momente dificile pentru Raluka! Și-a petrecut toată noaptea în spital cu mama ei! De ce boală suferă mama vedetei?

Ba din contră, artista a mărturisit în cadrul unui interviu că mereu i-au plăcut bărbații mai maturi, căci se consideră o femeie greu de înțeles. Și astfel, omul de alături dacă este trecut prin viață, așa cum este actualul ei iubit, o poate face să se simtă diferit.

„Nu reușesc să mă înțeleg (cu bărbații mai tineri-n.r.). Mie îmi trebuie mult mai în vârstă, întotdeauna am tins către cei care mai în vârstă cu mult decât mine. Reușim să ne înțelegem altfel, cumva ei reușesc să mă înțeleagă pe mine mai bine. Nu e ușor cu mine, credeți-mă. 20 de ani e cea mai mare diferență (pe care a avut-o într-o relație-n.r.) și funcționează în continuare”, a recunoscut Raluka, conform Unica.

Citeste si: „Eu nu milogesc niciun ban la nimeni. Nu pot să îmi mișc mâinile, nu pot să mă duc la muncă și am doi copii de crescut.” Dana Roba, jignită după ce a cerut bani pentru operații- kfetele.ro

Citeste si: Calendar ortodox 14 iulie 2023. Ce mare sfânt este celebrat vineri- stirilekanald.ro

Citeste si: Ies la iveală detalii uluitoare! Prietenii Danei Roba, conștienți de problemele existente în căsnicia ei, dar make-up artista încerca să evite expunerea publică- radioimpuls.ro

Citește și: Se anunță clopete de nuntă pentru Raluka? Care a…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri