14.3 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

Mihai Bobonete l-a ţepuit pe Gabriel Cotabiţă! Cum a reacţionat artistul când a aflat: „E periculos…”

Publicat pe


Puţină lume ştie că Mihai Bobonete este pasionat de pescuit. În tinereţe, actorul a găsit o modalitate uşoară de a face bani din plăcerea lui. Mai exact, ieșea cu captura la marginea drumului și o vindea trecătorilor. Printre clineţii lui s-a numărat şi artistul Gabriel Cotabiţă. Vedeta de la ProTV povesteşte amuzat cum a ajuns să îl ţepuiască pe cântăreţ.

Ori de câte ori are câteva zile libere, Mihai Bobonete se relaxează la pescuit. Celebrul actor a dezvoltat această pasiune încă din tinereţe. Tot atunci i-a venit şi ideea de vinde peştele pe care îl prindea. Zis şi făcut. Vedeta de la ProTV stătea la marginea drumului cu capturile şi îi aştepta pe clienţi.

Într-un din zile s-a oprit la el chiar Gabriel Cotabiţă. Artistul voia să cumpere un pește de 20 de kilograme, însă Bobonete i-a arătat unul de 7-8 kilograme. În final, cântăreţul a plecat cu potbagajul gol, dar cu banii luaţi.

„Lui Cotabiţă nu i-am chiar vândut… Am avut intenţia de a-i vinde, cum el a avut intenţia de a cumpăra! Gabi a oprit maşina, avea un jeep, un Grand Cherokee, verde sau negru, nu mai ţin minte, şi a spus că voia un peşte. Ne-am dus, am luat peştele din spate, din ladă, şi el a zis că vrea ceva de 20 de kile… ăsta avea şapte sau opt! Şi când m-am dus cu cântarul am pus piciorul pe coadă şi am ridicat şi am întrebat, cam de cât aţi vrea să fie, de 20, şi am tras până la 20!

El a zis ăsta e! Şi i-a spus în împachetăm în gheaţă, îl punem într-o folie… Da, da, să ţină până la Bucureşti! Coborâţi? Nu! A numărat nişte dolari… Ştiţi cu dolarii? Ştiam şi cu yenii! A dat banii prin geam şi a zis puneţi-l în spate! Când am deschis, am văzut că bancheta din spate obtura tot până la nivelul ochilor din oglinda retrovizoare. Şi-atunci am luat peştele, l-am pus sub maşină, şi m-am aplecat pe portbagaj de două ori… Am închis şi a plecat Găbiţă cu demaraj!”, a spus Mihai Bobonete la podcast-ul Ac de siguranţă.

Mihai Bobonete la pescuit

Cum a reacționat Gabriel Cotabiță după ce l-a întâlnit pe Mihai Bobonete, după mai mulți ani

Mihai Bobonete a povestit că, după opt ani, s-a întâlnit din nou cu Gabriel Cotabiță. Actorul era pe scenă, iar artistul l-a recunoscut. Cei doi au stat de vorbă şi s-au amuzat de întâmplare.

„După opt ani, Găbiţă la Cafe Deco, eu pe scenă, el lângă Dan Chişu. Mă, Dane, eu îl ştiu pe ăsta! N-ai, mă, e unul de la Craiova, venit… Mă, Dane, e periculos copilul… N-are, mă… e un amărât, vai de mama lui! Mă, Dane, mă, asta o să-ţi ia lucruri din casă! ceea ce s-a şi întâmplat…

Şi m-a chemat Dan după, hai, vino să stai cu noi aici, el e Gabriel Cotabiţă… Zic, e, ce dracu, nu-l ştiu? Şi zice, eu de unde te ştiu pe tine? Nu ştiu, domnu Gabi! I-a zis până la urmă,…Sursa: ciao.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri