1.5 C
București
luni, 5 decembrie 2022

Moartea sfâșietoare de care a avut parte o familie din Ucraina! Cei doi copii, mama și bunica au fost uciși de o rachetă rusească în timp ce dormeau: „Am văzut Iadul din interior”

Publicat peIn articol:


Războiul face sute de mii de victime. De mai mult de jumătate de an, de când trupele lui Vladimir Putin au luat cu asalt Ucraina, oamenii mor pe capete. Sute de mii de vieți au fost curmate prea devreme, mii de copii au rămas fără părinți iar, uneori, întregi familii au fost ucise, chiar dacă nu au făcut rău nimănui.

Este și cazul unei familii din Dnipro, care a murit în propria casă. Bunica Alla, mama Natalia și cei doi copii ai săi, Ivan și Vasilisa, în vârstă de 8, respectiv 9 ani, s-au pus la somn și nu s-au mai trezit niciodată.

Locul în care a fost casa familiei ucrainene.

[Sursa foto: Facebook ]

Citeste si: El este șoferul ucis de un bolovan în Defileul Jiului. Bărbatul venise din Spania pentru o pomană, dar a ajuns la propria înmormântare

Familia și-a găsit sfârșitul în somn

De la începutul timpului, unele persoane au avut o viață mai ușoară, în timp ce altele au fost lovite de un destin mai mult decât cutremurător.

Citeste si: Reacția mamei Geta la vederea fiicei sale în rochie de mireasă. Momentele emoționante prin care a trecut Geta Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Ce a făcut fiul lui Arșinel după ce a murit marele actor! Imaginile au apărut pe internet..- bzi.ro

De luni întregi, oamenii din Ucraina trăiesc cu frica sân. Se tem că nu o să-și mai vadă familia, prietenii, că o să rămână pe drumuri sau chiar că nu o să se mai trezească dimineața.

Soarta crudă s-a abătut și asupra unei familii din Dnipro. Casa acestora a fost distrusă în toiul nopții de o rachetă lansată de trupele de la Moscova. Proiectilul nu a avut drept țintă o bază militară sau o instituție publică, ci casa unor oameni simplii.

Patru membrii ai familiei au fost uciși cu cruzime în timp ce dormeau. Aceștia nici măcar nu au știut ce i-a lovit când casa s-a dărâmat pur și simplu peste ei. Explozia a fost atât de puternică încât în locul unde a fost casa s-a format acum un crater, la fel de dezastruos precum moartea oamenilor nevinovați care și-au pierdut viața în acel loc.

„Nu știu de unde să încep. Scriu, dar gândurile mele sunt confuze…Astăzi am văzut Iadul din interior. Uneori ni se pare că războiul este în apropiere, dar nu ne privește. Îți voi spune povestea de azi. Ce s-a întâmplat pe stradă lângă noi…Istoria nedreptății și a părăsirii lui Dumnezeu. Istoria sorții, care ne va influența viața. Istorie în fața căreia se estompează tragediile lui Eschil…A fost odată o familie”, a scris Boris Filatov, primarul din Dnipro, pe Facebook.

Crimeea, câinele familiei, nu a plecat de pe ruinele casei

Singurii membrii ai familiei care au scăpat de dezastrul din 29 septembrie sunt tatăl, care lupta pe front într-un oraș strategic, numit Lîman și bunicul, care se afla la muncă, în tura de noapte.

Citeste si: Tragedie în județul Bihor! Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de trăsnet, în timp ce culegea ciuperci în pădurea Lunca

Când oamenii au venit să caute printre dărâmături, în speranța că cineva a scăpat cu viață, l-au mai găsit doar pe Crimeea, un câine care a supraviețuit prin minune exploziei devastatoare. Animalul nu se dădea plecat de lângă ruinele casei, cu speranța că stăpânii săi se vor întoarce și îi vor da o mângâiere.Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri