3.8 C
București
marți, 28 martie 2023

Momentul în care un bebeluș a căzut în gol de la etajul 1, într-un mall din Arad: „Doamne ferește! Nu mai mișcă”. Minorul, transportat în stare gravă la spital

Publicat peIn articol:


Un incident extrem de grav a avut loc în Arad! Sâmbătă seară, 30 iulie, un copil de aproximativ un an a căzut de la etajul 1 al unui centru comercial din Arad. Imediat după accident, au fost solicitate ajutoarele, care au ajuns rapid la fața locului, transportând minorul la spital, în stare gravă.

Cum s-a întâmplat totul

Minorul, în vârstă de aproximativ un an, se afla la mall alături de sora lui, o copilă care nu era mai mare de 10 ani, și de bunica lor. Într-un moment de neatenție, copilul a căzut de la etajul 1 al centrului comercial, conform specialarad.ro.

Citeste si: O copilă de 5 ani din Hunedoara a căzut în gol de la etajul 4. Ea și sora ei mai mică au fost lăsate singure în casă de mama lor

În același timp, martorii oculari spun că minorul în vârstă de numai un an s-ar fi strecurat prin spațiul foarte strâmt de la balustradă și așa s-ar fi întâmplat tot incidentul nefericit, într-un moment de neatenție.

Citeste si: „Mă bârfești și mă vorbești.” Ce mesaj a transmis Marius Elisei pe rețelele de socializare- kfetele.ro

Martorii oculari au fost șocați de cele văzute, iar scena groaznică a fost greu de privit: „Doamne ferește, nici nu mă pot uita. Nu mai mișcă. E mic. Cred că a murit”.

Citeste si: Părinții copilului de 1 an și 3 luni din Petroșani, care a căzut de la etajul 4, primele declarații: „Aș vrea să dau timpul înapoi”

De asemenea, la fața locului a sosit și un echipaj SMURD care i-a oferit minorului primul ajutor, transportându-l ulterior la spital, în stare gravă: „Este intubat în comă Glasgow 5”, conform surselor medicale.

Citeste si: Un copil de 1 an și 3 luni a căzut de la etajul 4, în Petroșani! Care este starea lui în aceste momente

Totodată, conform ultimelor detalii din acest caz, minorul, în vârstă de numai un an, a fost transportat la Timișoara, la Secția de Neurochirurgie, pentru mai multe investigații de specialitate și pentru îngrijiri medicale.Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri