6.7 C
București
duminică, 3 decembrie 2023

Motivul pentru care Margareta Pâslaru apare din ce în ce mai rar pe micile ecrane: „Aleg esența lucrurilor” Artista a lansat un nou album: „Este o gimnastică a gândirii”

Publicat peIn articol:


Margareta Pâslaru este de departe una dintre cele mai iubite artiste ale României din toate timpurile. De-a lungul anilor a reușit să-și clădească o carieră de succes, fiind extrem de apreciată pentru talentul și perseverența de care a dat întotdeauna dovadă. Ba mai mult decât atât, artista a fost onorată cu „Trofeul de Excelență pentru 65 de ani de Carieră Artistică cu Realizări Remarcabile”, ceea ce reflectă, încă o dată, munca sa.

Se pare că artista a descoperit secretul tinereții, întrucât la 80 de ani se simte plină de inspirație, întrucât a lansat un album muzical aniversar. Cu această ocazie și-a dorit să facă și o faptă bună și să îi ajute pe cei care au nevoie, motiv pentru care a decis să doneze atât încasările, cât și drepturile de autor, pentru o cauză nobilă.

Margareta Pâslaru, apariții din ce în ce mai rare pe micile ecrane 

Margareta Pâslaru nu mai are nevoie de nicio introducere. Muzica sa a cucerit generație după generație, motiv pentru care acum se bucură de o carieră de peste șase decenii și un parcurs profesional așa cum mulți nici nu îndrăznesc să viseze. În ciuda faptului că în trecut era destul de prezentă pe micile ecrane, acum aparițiile sale au devenit din ce în ce mai mare.

Citește și: Incredibil! Cum arată acum Margareta Pâslaru la 76 de ani! Cântăreața superbă din trecut a ajuns să întoarcă privirile la evenimentele publice

Citeste si: „Este foarte îndrăgostită, a uitat de copii”. Deea Maxer, criticată după ce a plecat singură cu iubitul ei în vacanță, iar copiii au rămas cu Dinu Maxer- kanald.ro

Citeste si: NEWS ALERT. Prigojin s-a dus la Moscova! Ce s-a întâmplat când s-a întâlnit cu Putin- stirileprotv.ro

Recent, cântăreața a mărturisit că nu își dorește să vorbească despre trecutul său, ci mai degrabă vrea să își îndrepte atenția către tinerii talentați, cărora să le ofere șansa de a face lucruri mărețe în viața. Acum se intitulează „ artist liber profesionist”, având, în continuare, numeroase proiecte muzicale.

Ba mai mult decât atât, continuă să compună și să scrie zilnic piese, întrucât este de părere că în acest mod își antrenează gândirea.

Citește și: Marea cântăreață Margareta Pâslaru a oprit mașinile cu umbrela la Arcul de Triumf FOTO EXCLUSIV

„Le mulțumesc celor care m-au invitat, îi rog să mă ierte dacă nu am dat curs invitațiilor. Înțeleg ‘formatul’ obligatoriu, discuții pe canapea, despre trecut. Din punctul meu de vedere, energia și imaginația mă îndeamnă să vorbesc despre lucrul zilnic, idei, compoziții, texte cu tematici aparte, crearea costumelor, producții muzicale, coregrafie expresivă, nu despre trecutul glorios. Plantez în prezentul cu posibilități, cu riscuri, încercări, cu perspective.

Citeste si: „Partea stânga e amorțită foarte tare, nu simt nici când stau pe…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri