4.9 C
București
miercuri, 6 decembrie 2023

Nea Marin, moment artistic la nunta Cătălinei Ponor! Fosta gimnastă și soțul ei au avut parte de o surpriză de proporții din partea coregrafului: „A fost un moment românesc adevărat”

Publicat peIn articol:


Cătălina Ponor și soțul său, Bogdan Jianu, au avut parte de o nuntă ca în povești. Fără doar și poate, ziua de ieri a fost extrem de frumoasă, dar și emoționantă, atât pentru fosta gimnastă, cât și pentru partenerul său de viață.

Cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, într-o biserică din județul Ialomița. Ceremonia a fost cu atât mai emoționantă, cu cât și-au botezat și fiul, pe Vlad.

Alături de ei au fost prietenii, familiile, dar și multe alte nume importante din lumea sportului, dar și a showbizului autohton.

Nea Marin, moment artistic la nunta fostei gimnaste

Cătălina Ponor  nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind una dintre cele mai importante gimnasta din istoria țării noastre.
Dacă toată lumea îi cunoaște parcursul profesional, ei bine lucrurile nu au stat la fel și în ceea ce privește viața personală. Fosta gimnastă a vrut întotdeauna să își țină relația departe de ochii curioșilor și a preferat să fie discretă atunci când vine vorba despre acest subiect.

Ieri, Cătălina Ponor și Bogdan Jianu  s-au căsătorit, iar la nuntă au avut parte de un moment artistic, extrem de apreciat, făcut de nimeni altul, decât Nea Marin.

Dansatorul a fost extrem de încântat și mândru să poată participa la un astfel de eveniment.

Citește și: Cătălina Ponor a făcut publică prima fotografie cu chipul băiețelului ei, la două luni de la naștere. Micuțul îi seamănă leit

„Mă simt cel mai fericit om, pentru că mi s-a oferit ocazia asta să fac un moment artistic adevărat, ăla care sunt eu: călușar, cu călușarii după mine, cu tradiția de 50 de ani.
Am prezentat un spectacol acolo în fața a zeci de sportivi, campionii noștri.

Citeste si: Oana Roman, reacție dură la atacurile surorii ei, Catinca: „Au hotărât să spună că eu sunt bolnavă psihic și că mint, și că exagerez”- kanald.ro

Citeste si: Centrul de Resurse Juridice, ONG care a demascat abuzurile de la azilele din Ilfov, cere demiterea ministrului Marius Budăi- stirileprotv.ro

Când am ridicat steagul călușului și cu tricolor, toți erau cu mâna la piept. Foarte tare, frumos! A fost un eveniment pe care nu o să-l uit, de abia aștept să văd filmele.”,  a mărturisit Nea Mărin pentru playtech.ro.

Citește și: Marian Drăgulescu a dat-o de gol pe Cătălina Ponor. Pe cine a ales fosta gimnastă nașă de botez. Nu este Mariana Bitang, așa cum s-a zvonit: „Le trebuie prieteni tineri, cu care să se plimbe”

Nea Marin, impresionat de nunta Cătălinei Ponor

Se pare că fosta gimnastă și soțul ei și-au dorit foarte mult să aibă parte de un program artistic făcut de către Nea Marin, iar coregraful a acceptat cu mare drag invitația, mai ales că au vrut să fie un dans autentic românesc. Bineînțeles că și cei doi miri au fost decorați cu elemente populare pentru a se asorta cu grupul de călușari.

Fără doar și…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri