-1 C
București
duminică, 5 februarie 2023

Nick Carter este acuzat că ar fi violat o minoră. Declarațiile cântărețului

Publicat pe


Nick Carter este acuzat că ar fi violat o minoră, în 2001, se arată în documentele dintr-un proces intentat de presupusa victimă, care a susținut joi, pe 8 decembrie, o conferință de presă pe această temă.

Shannon Ruth a declarat și într-un stream de Facebook că, atunci când avea doar 17 ani, a fost agresată sexual de Nick Carter, cântărețul cunoscut pentru cariera sa alături de trupa Backstreet Boys.

„Ultimii 21 de ani au fost plini de durere, confuzie, frustrare, rușine și automutilare, care sunt rezultate directe ale faptului că Nick Carter m-a violat”, a declarat aceasta. „Chiar dacă mă încadrez pe spectrul autist și sufăr de paralizie cerebrală, cred că nimic nu a avut un impact mai mare asupra vieții mele decât ce mi-a făcut și mi-a spus Nick Carter. (…) După ce m-a violat, îmi amintesc că m-a făcut cățea și m-a apucat atât de tare încât mi-a lăsat vânătăi. A încercat să mă sperie ca să nu vorbesc… era oribil și amenințător.”

Ruth a declarat, de asemenea, că pentru o vreme a crezut că ar putea merge la închisoare dacă ar vorbi despre incident, și spune că motivul pentru care vorbește acum este ca să prevină alte agresiuni din partea cântărețului. Avocata acesteia a arătat că alte trei femei, neidentificate încă, s-au constituit parte din proces. „Nick Carter are o istorie îndelungată de abuz împotriva femeilor„, a declarat aceasta.

Conform documentelor legale obținute de publicația Page Six, Shannon Ruth ar fi fost invitată în autobuzul cu care cântărețul mergea în turneu, în urma unei întâlniri pentru autografe în Tacoma. Ruth susține că Nick Carter i-ar fi oferit o „băutură VIP”, deși era minoră, după care i-ar fi ordonat să îi facă sex oral. Ruth susține că nu avusese contacte sexuale până la acea dată și că Carter a continuat să o agreseze. De asemenea, aceasta a arătat că a fost infectată cu virusul HPV în urma incidentelor.

VOTEAZĂ AICI la ELLE STYLE AWARDS 2022 și poți câștiga unul dintre cele 50 de super premii!

Avocatul lui Nick Carter a transmis un punct de vedere al cântărețului. Conform acestuia, acuzațiile sunt „în întregime neadevărate. (…) Din păcate, vreme de câțiva ani Ruth a fost manipulată astfel încât să facă acuzații false, iar acele acuzații s-au schimbat în repetate rânduri de-a lungul timpului. Nimeni nu ar trebui să ia de bună o oportunitate de presă pusă la cale de un avocat oportunist – nu e nimic în spatele acestor acuzații, ceea ce credem că și tribunalul va vedea imediat.”

Nick Carter a mai fost acuzat de agresiuni sexuale în trecut. În 2017, Melissa Schuman, de la Dream, a afirmat într-o postare pe blogul său că a fost agresată de acesta când avea 18 ani (iar Carter avea 22). Carter a negat acuzațiile și a spus că relația dintre ei a fost consimțită.

Acuzațiile împotriva lui Nick Carter apar la doar câteva săptămâni după decesul fratelui său, Aaron Carter.

Citește și:
Celine Dion, diagnosticată cu o boală neurologică incurabilă. Dezvăluirile artistei: „Afectează fiecare aspect al vieții mele’

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: www.elle.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri