7.5 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

Noul serial turcesc “Melek” are PREMIERA astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D. Ce spune actrița din rolul principal, Nehir Erdogan, despre personajul pe care îl interpretează

Publicat pe


„Melek”, o nouă producție turcească tulburătoare, are premiera astăzi, 4 iulie, de la ora 20:00, la Kanal D. Povestea impresionantă a unei mame curajoase, care luptă pentru copiii ei oferă o incursiune într-o lume complexă, în care valorile familiei, tradițiile comunității și întâmplările dramatice și sensibile se intersectează, captivând telespectatorii într-un mod unic. Talentata actriță Nehir Erdogan îi dă viață personajului Melek, personajul central al poveștii, o femeie care își reconstruiește destinul alături de cei cărora le-a dat viață.

Personajul Melek este o femeie puternică, hotărâtă, iar telespectatorii vor putea simți toate emoțiile pe care actrița Nehir Erdogan le-a investit în acest rol.

“Melek este o femeie hotărâtă să-și rescrie propriul drum în ciuda traumelor prin care a trecut. Este o femeie care luptă pentru copiii săi, are compasiune și puterea de a privi totul cu dragoste. Eu cred că această compasiune susține societatea, familia și prietenia.
Călătoria vieții este lungă și poate fi obositoare… Cu toții putem cădea, însă important este să ne ridicăm și să mergem mai departe”, spune 
Nehir Erdogan, actrița care da viață eroinei serialului.

Citeste si: Rezultate BAC 2023: Verifică online nota obținută, pe EDU.ro! Notele la bacalaureat au fost publicate/ Rezultatele la BAC 2023 în fiecare județ/ Rata de promovare este de 72,8%- kanald.ro

Citeste si: Rita Ora, fără sutien la Paris Fashion Week. Vedeta a purtat o rochie transparentă| GALERIE FOTO- stirileprotv.ro

În primul episod al producției “Melek”, difuzat astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D, intrăm în atmosfera vieții personajelor principale. Melek, care s-a rupt de familie cu ani în urmă, locuiește la Berlin, este căsătorită și are trei copii. Întreaga ei lume este dată peste cap când primește vestea că este grav bolnavă. Melek ajunge în pragul unei decizii dificile, gândindu-se la copiii săi, pe de o parte, dar și la căsnicie, pe de altă parte.

În ciuda bolii teribile de care suferă, Melek își găsește puterea de a le oferi copiilor săi un viitor și, pe măsură ce se confruntă cu durerea trecutului, nenumărate probleme și situații incredibile o așteaptă în noua ei viață.  În urmă cu două decenii, Melek a refuzat căsătoria aranjată de tatăl ei și a fugit cu alesul inimii sale. Anii au trecut, iar acum Melek trebuie să-și reconstruiască destinul și să-și reîntalnească familia. Destinul pare în continuare potrivnic.

Nu ratați începând de astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D, „Melek”, o poveste incredibilă despre familie, renunțare, dragoste maternă, greșeli, regăsiri, prietenie și iubire adevărată. Producția va putea fi urmărită săptămânal, de luni până miercuri, de la ora 20:00, numai la Kanal D.

 Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri