19.4 C
București
miercuri, 27 septembrie 2023

”Nu-mi vine să cred” Marisa Paloma, în culmea fericirii, după ce pisica pe care a pierdut-o s-a întors acasă. Soțul vedetei crede, de fapt, că animalul nu s-a rătăcit. Unde l-au găsit?

Publicat peIn articol:


Marisa Paloma a trecut de la agonie la extaz și acum se declară cea mai fericită din lume, după ce animalul de companie pe care l-a dat dispărut a revenit în sânul familiei.

Vestea îmbucurătoarea le-a dat-o recent vedeta tuturor celor din mediul online, în fața cărora s-a și plâns atunci când pisica a plecat de acasă.

Citește și: Marisa Paloma a făcut anunțul despre cea de-a doua sarcină. Câștigătoarea ”Bravo, ai stil” își dorește să devină mamă din nou: „Cel mai probabil va mai urma un copil”

Marisa Paloma și-a găsit animalul de companie 

În încercarea de a o găsi, bruneta a lipit mai multe afișe prin București, iar în ajutorul ei au venit și alte personaje mondene care au distribuit anunțul dispariției animalului.

Așa se face că de curând animalul a fost găsit. Conform spuselor brunetei, în urma unui apel telefonic a aflat că pisica sa se află pe acoperișul unei case din apropiere.

Citeste si: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Citeste si: Mia Khalifa, pictorial incendiar la malul mării. Vedeta a stârnit furori cu ultimele sale postări| FOTO- stirileprotv.ro

A mers la fața locului și și-a găsit animalul, lucru care începuse să i se pară imposibil de realizat, după o așa lipsă lungă a pisicii din sânul familiei.

Citește și: Marisa Paloma este în al nouălea cer! Vedeta și-a cumpărat casa mult visată, la doar 23 de ani: „Mi-am dorit mult. Și știam că e mult. Dar simțeam că nu e imposibil”

Fapt ce a făcut ca bucuria revederii să fie una imensă, Marisa Paloma apărând în online cu pisica în brațe și vizibil emoționată șansa care i s-a dat, de a nu rămâne definitiv fără Pinu. 

„Pinu s-a întors! L-am găsit pe Pinu! M-a sunat cineva aseară că a văzut anunțul si mi-a spus că Pinu meu e la ei pe acoperiș. Vă povestesc azi tot. Vă mulțumesc pentru tot! Încă nu-mi vine să cred!”, a scris Marisa Paloma, pe InstaStory.

Și tot pe InstaStory, Liviu Stanciu a tras unele concluzii, după dispariția și găsirea ulterioară a pisicii lor. Soțul fostei câștigătoare de la ”Bravo, ai stil” crede că, de fapt, pisica lor, atunci când mai pleacă de acasă, nu stă pe străzi.

Citeste si: „Soacra mea m-a denigrat, eu i-am spus mamă din prima secundă în care am cunoscut-o, iar acum peste șapte ani mă face în toate felurile.” Dana Roba a vorbit despre relația cu socrii ei- kfetele.ro

Citeste si: Mesaje cu La mulți ani de Sf. Maria 2023 pentru data de 15 august: Felicitări și urări frumoase- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este noua iubită a lui Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache- radioimpuls.ro

Marisa Paloma, în culmea fericirii, după ce pisica pe care a pierdut-o s-a întors acasă

[Sursa foto: Instagram ]

Citește și: Ce a răspuns Liviu Stanciu, după ce a fost întrebat dacă el și Marisa Paloma așteaptă al doilea copil. Va fi sau nu…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri