1 C
București
sâmbătă, 9 decembrie 2023

O femeie de 33 de ani a murit după ce medicii i-au spus că nu are nimic și au trimis-o la un control psihiatric. Boala cu care a fost diagnosticată prea târziu

Publicat peIn articol:


Stephanie Aston, din Noua Zeelandă, a avut parte de un destin crunt. Tânăra a mers la spital cum a realizat că nu se simte bine, însă nu a fost băgată în seamă de nimeni.

Femeia s-a stins din viață după ce a luptat câțiva ani cu o boală rară.

Citește și: O mamă a trei copii a ales sinuciderea asistată, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Ultimul mesaj lăsat de femeia îndurerată: „Astăzi, îmi voi pune capăt propriei vieți”

Ce diagnostic i-au pus medicii care au văzut-o?!

În anul 2016, un medic i-a zis lui Stephanie că suferă de tulburare fictivă sau sindromul Munchhausen.
În traducere însemnând o afecțiune gravă de sănătate mintală în care o persoană crede că este bolnavă, deși nu are nimic. De asemenea, cine suferă de această tulburare își poate provoca și simptome fizice.

Citește și: Ahmad Daas este în doliu! Prietenul său, Bogdan Tureck, a pierdut lupta cu viața la doar 24 de ani, după ce a fost implicat într-un accident rutier: „Dumnezeu să-l odihnească”

Citeste si: „Îmi vine să las mașina pe mijlocul străzii și s-o iau de nebună” Ce a scos-o din minți pe artista Theo Rose- kanald.ro

Citeste si: Imagini din dronă de la locul exploziei din Vrancea. Localnic: „Ne-au spus să fim pregătiți să plecăm”- stirileprotv.ro

Medicul i-a spus clar că își imaginează semnele de boală și că, de fapt, este sănătoasă tun.

„Boala invizibilă” a tinerei i-a adus moartea

Medicii au acuzat-o pe pacientă că își face rău singură și că are tulburări de alimentație, că-și simulează febra, crizele de tuse și leșinul.

Conform publicației Daily Mail, femeia a fost plasată ulterior sub supraveghere psihiatrică.

Stephanie a crezut întotdeauna că diagnosticul greșit pus de cadrele medicale a avut un efect negativ asupra îngrijirii și tratamentului ei.

După aceste episoade nefericite, trei medici au diagnosticat-o pe Stephanie cu Ehlers-Danlos, un sindrom genetic care slăbește țesutul conjunctiv responsabil de susținerea vaselor de sânge, a oaselor, a pielii și a altor organe.

Este cunoscută și drept „boala invizibilă” pentru că pacienții pot să pară sănătoși, deși au simptome și dureri chinuitoare.

Printre simptomele acestei boli se numără: învinețirea rapidă, migrene severe, dureri abdominale, dislocarea articulațiilor, stări de leșin sau o frecvență cardiacă anormal de rapidă.

În urma diagnosticului pus greșit și a tratamentului necorespunzător, Stephanie s-a stins din viață. Familia tinerei este devastată de durere.Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri