2.3 C
București
duminică, 29 ianuarie 2023

O femeie nevăzătoare din Mediaș, victima nepotului său minor! A fost ucisă cu bestialitate și descoperită abia la o săptămână după tragedie. Autoritățile, detalii cutremurătoare

Publicat peIn articol:


Caz cutremurător în Mediaș! Un adolescent, în vârstă de 17 ani, a fost arestat după ce și-ar fi omorât mătușa nevăzătoare, pentru a-i fura banii. Totodată, trupul neînsuflețit al victimei a fost descoperit abia la o săptămână după tragedie, conform unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul din Sibiu.

În comunicat este precizat faptul că, a fost reținut un minor de 17 ani din Mediaș, pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Din primele detalii, inculpatul locuia cu mătușa sa nevăzătoare, în vârstă de 35 de ani, și ar fi ucis-o pentru a-i putea fura banii.

Citește și: Tatăl unui cunoscut international român a murit! Ionuț Nedelcearu a aflat vestea șocantă chiar înainte de meci! ”Să nu îngenunchezi în fața durerii”

„Prim procuror adjunct Ruginosu Mihaela, în calitate de purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, este împuternicită să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele: În data de 15.12.2022 procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea unui minor în vârstă de 17 ani din Mediaş, judeţul Sibiu, pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Din coroborarea mijloacelor de probă administrate în cauză până în acest moment procesual rezultă următoarele: În data de 06.12.2022

inculpatul, care locuia împreună cu mătuşa sa nevăzătoare, în vârstă de 35 de ani, într-un apartament situat în municipiul Mediaş, a luat hotărârea de a o omorî pentru a-i putea fura banii”, se precizează în comunicatul de presă.

Citeste si: Mama Geta, comportament ilegal la volan- kfetele.ro

Citeste si: La ce oră se măsoară tensiunea arterială. De ce valorile trebuie monitorizate constant?- bzi.ro

Cel care a descoperit crima a fost chiar tatăl adolescentului

De asemenea, potrivit comunicatului transmis de reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, inculpatul a înjunghiat victima cu un cuțit, apoi a întreținut un raport sexual cu aceasta, urmând ca apoi să-i sustragă banii pe care femeia îi deținea.

„În jurul orelor 22.00- 23.00 a înjunghiat-o pe aceasta cu un cuţit în zona gâtului în timp ce dormea şi i-a aplicat mai multe lovituri în cap cu un obiect din fier, urmare a loviturilor primite victima decedând. Imediat după aplicarea loviturilor inculpatul a întreţinut cu victima decedată un raport sexual normal. A sustras apoi banii pe care victima îi deţinea şi, totodată, în zilele următoare a folosit fără drept cardul bancar al acesteia”, se mai precizează în comunicat, potrivit  Agerpres.

Citește și: Imagini ireale cu o femeie dezgropată la 10 ani după ce a fost înmormântată! Cum arăta? „În cei 13 ani în care am lucrat aici, nu am mai văzut așa ceva”

Abia la o săptămână după tragedie, trupul neînsuflețit al victimei a fost descoperit, chiar de către tatăl inculpatului minor, susțin procurorii.

Fotografie cu scop ilustrativ

[Sursa foto: PixaBay]Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri