12.8 C
București
sâmbătă, 1 aprilie 2023

O tânără de 27 de ani a murit în fața celor doi copii, împușcată chiar de tatăl micuților! Familia femeii, mesaj sfășietor după decesul ei: „A lăsat în urmă mama, tatăl, frățiorul, surioara și cei doi bebeluși”

Publicat peIn articol:


Tragedie fără margini în California! În vârstă de 27 de ani, Frances Kendra Lucero a avut parte de un sfârșit tragic, după ce partenerul ei de viață și, totodată, tatăl copiilor ei, a ucis-o fără a sta pe gânduri, în urma unei discuții mai aprinse.

Mai precis, bărbatul de 27 de ani, Romier Narag, a împușcat-o pe Frances de mai multe ori, chiar în fața celor doi copii pe care îi aveau

împreună. De precizat este că, tragedia a avut loc chiar după ce întreaga familie a mers în oraș, pentru a lua masa și, atunci când au revenit la domiciliul lor, cei doi au avut un scandal.

Citește și: Bianca a murit strivită sub propriul autoturism, după un accident produs în Galați! Apropiații tinerei de 25 de ani sunt în stare de șoc: „Cum să moară, Doamne?!”

De asemenea, Romier Narag, partenerul de viață al tinerei, a fost arestat și acuzat de crimă, dar și punerea în pericol a copiilor. În prezent, tânărul de 27 de ani este închis la pușcăria din San Mateo, iar familia tinerei este cea care se ocupă acum de creștere celor doi copii rămași orfani de mamă.

Citeste si: Se dau câte 600 de lei de persoană! Cine va beneficia de acești bani. Vor intra direct pe card- kanald.ro

Citeste si: Pățania unui bărbat din Ploiești care a închiriat apartamentul unei familii cu doi copii. Ce a descoperit după opt luni- stirileprotv.ro

Frances și cei doi copii ai săi

[Sursa foto: Facebook ]

Familia tinerei a transmis un mesaj dureros

La scurt timp, după decesul lui Frances, familia tinerei a transmis un mesaj sfâșietor, fiind șocați de tragedia care s-a petrecut, mai ales că doi copii, de vârste fragede, au rămas acum orfani de mamă.

Citește și: „Vai de capul meu! Amândoi aveau nuntă anul ăsta” Destin tragic pentru 2 tineri care urmau să ajungă în fața altarului. Și-au pierdut viața într-un accident cumplit, în Olt! Alte 2 persoane s-au stins în urma tragediei

Frances a fost o mamă, o fiică, o soră și o prietenă frumoasă care a atins nenumărate vieți ale celor din jurul ei.  Ea  a lăsat  în urmă mama, tatăl, frățiorul, surioara și cei doi bebeluși. Frances și-a dedicat viața copiilor ei și a răspândit mereu dragostea pe care trebuia să o împărtășească. Ea a fost cea mai autentică, loială și ambițioasă femeie pe care am fost binecuvântați să o cunoaștem cu toții”, a spus familia.

Frances

[Sursa foto: Facebook ]Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri