0.9 C
București
luni, 4 decembrie 2023

O viață ca o telenovelă și o moarte învăluită în mister. Cine este Sabine Boghici, o actriță româncă stabilită în Brazilia

Publicat pe


Sabine Boghici, o actriță din Brazilia, de origine română a ținut prima pagină a ziarelor, după ce și-a jefuit mama de 148 de milioane de dolari. Moștenitoare a unei adevărate averi, femeia de 49 de ani și-a jefuit mama, folosindu-se de o așa zisă clarvăzătoare, posibil tot româncă, pe nume Rosa Stănesco. A fost condamnată la închisoare împreună cu cea care a ajutat-o să își înșele mama. Acum, presa din Brazilia anunță moartea Sabinei Boghici. A căzut de la etajul cinci al blocului în care locuia și nu a supraviețuit.

Sabine Boghici o actriță din Brazilia de origine română a murit la Rio de Janeiro. Foto: Daily Mail

Sabine Boghici, în vârstă de 49 de ani, a murit după ce a căzut de la balcon, de la etajul cinci al casei sale din Rio de Janeiro, Brazilia.

Actrița, moștenitoarea unei averi de la tatăl ei, a fost arestată odată pentru că și-a înșelat mama din 148,8 milioane de dolari, furându-i mai multe opere de artă, bijuterii și bani, scrie Daily Mail.

Cum și-a jefuit mama

Tatăl femeii, Jean Boghici, din orașul Ismail pe vremuri, parte din România, a emigrat în Brazilia după cel de-al Doilea Război Mondial. A murit în 2015 și întreaga avere, banii și colecția de artă au rămas soției, mamei Sabinei Boghici.

Părinții Sabinei Boghici. Jean Boghici și Genovieve Boghici Foto: Daily Mail

Părinții Sabinei Boghici. Jean Boghici și Genovieve Boghici Foto: Daily Mail

Ulterior, Sabine Boghici, ajutată de o așa zisă clarvăzătoare, posibil tot româncă, a furat de la mama ei o mare parte din avere.

Cazul a făcut senzație în presa din Brazilia, iar românca s-a aflat mult timp pe prima pagină a ziarelor din Brazilia.

Sabine Boghici, fiica lui Jean Boghici, unul dintre cei mai mari colecționari de artă din Brazilia, și-a păcălit mama de 82 de ani și a ținut-o prizonieră mai bine de un an ca să fure de la ea, printre altele, opere de artă de 148 de milioane de dolari. Dintre cele 16 tablouri furate, 11 au fost recuperate.

A fost arestată

În acest caz de jaf, polițiștii din Brazilia au arestat în total 4 persoane, printre care pe Sabine Boghici, cea care a plănuit tot și pe clarvăzătoarea Rosa Stănesco. Acesata din urmă ar fi păcălit-o pe bătrână că fiica ei suferă d eo boală incurabilă, dar că ea poate să o vindece dacă îi dă o anumită sumă de bani. În total, a scos de la bătrâna de 83 de ani 140 de…Sursa: click.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri