-0.6 C
București
luni, 30 ianuarie 2023

Oana Roman a dezvăluit cine aduce cei mai mulți bani în casă dintre ea și Marius Elisei: „Au fost perioade grele”. Vedeta nu a putut munci din cauza problemelor de sănătate

Publicat peIn articol:


Oana Roman și Marius Elisei au depășit cele mai dificle perioade din viața lor, au trecut chiar și printr-o separare, însă care nu a durat mult timp. Acum sunt din nou împreună și sunt mai fericiți ca niciodată alături de fiica lor, micuța Isabela. De-a lungul timpului, admiratorii vedetei au fost curioși să afle care dintre cei doi soți contribuie în cea mai mare măsură la bugetul familiei.

Invitată în emisiunea moderată de Cristina Șișcanu, fiica lui Petre Roman a dezvăluit cum stau, de fapt, lucrurile în ceea ce privește finanțele în familia sa.

Oana Roman a fost întotdeauna o fire transparentă, care a spus lucrurilor pe nume, așa că nici de data aceasta nu s-a ascuns după degete. Întrebată de Cristina Șișcanu cine aduce cei mai mulți bani în casă dintre ea și Marius Elisei, Oana Roman a răspuns fără ezitare.

Citește și: Oana Zăvoranu intră în politică, după ce și-a anunțat candidatura la prezidențiale? Mesajul care a surprins pe toată lumea: „Așa vreau si așa trebuie”. Ce planuri are actrița

Cine aduce cei mai mulți bani în familia Oanei Roman?

Oana Roman a recunoscut faptul că există perioade și perioade, în care bugetul familiei sale poate varia de la o lună la alta.

Există perioade în care soțul său aduce mai mulți bani în casă, dar există și perioade în care ea face acest lucru, în funcție de contractele pe care le are.

Vedeta a adus în atenția oamenilor și perioada în care, din cauza problemelor de sănătate, nu a mai putut produce bani, astfel că Marius Elisei s-a găsit în situația în care să se descurce de unul singur.

Oana Roman este foarte recunoscătoare soțului său pentru sacrificiile pe care le-a făcut în acea perioadă pentru familia sa, dar și pentru caracterul pe care îl are.

Citeste si: ”Regretă mult și este marcat de această întâmplare.” Mesajul publicat de logodnica lui Culiță Sterp, după ce cântărețul a fost plasat sub control judiciar- kfetele.ro

Citeste si: Mama Geta, prima reacție după ce Culiță Sterp a fost reținut: „Un singur lucru să nu uitați…”- bzi.ro

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, vacanță romantică în cuplu. Ce destinație au ales cei doi: „Sunt parcă din altă lume”

Oana Roman: „Depinde de perioade. Au fost perioade când el a adus mai mulți bani, pentru că eu nu aveam atât de multe contracte și au fost perioade în care eu am adus mai mulți bani, pentru că am avut mai multe contracte. Nu stau niciodată să fac un calcul jumi-juma, mi se pare o prostie. El a făcut foarte multe sacrificii pentru noi în momentul în care au fost perioade grele la început, când eu eram foarte bolnavă și nu puteam să muncesc. Și-a vândut mașina, a făcut eforturi foarte mari pentru bugetul familiei, ca să spunem, iar acum avem un site de haine, un business pe care îl avem împreună, lucrurile se împart cumva și, deci, depinde de perioade. Nu este tot timpul o constantă.”

Cristina Șișcanu: „Ți-ar fi plăcut să ai un soț bogat, milionar?”

Oana Roman: „Nu cred că asta definește valoarea unui om. banii nu definesc valoarea unui om.”

Cristina Șișcanu: „Banii nu-ți dau o liniște?”

Oana Roman: „Depinde prețul lor.”

Cristina Șișcanu: „Păi, uite, dacă Marius era milionar…”

Oana Roman: „Păi poate nu era așa cum era el dacă era milionar.”Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri