16.5 C
București
duminică, 4 iunie 2023

Oana Roman, imagini emoționante cu familia ei, de Crăciun. Mioara Roman, prezentă permanent în gândurile fiicei sale

Publicat peIn articol:


Perioada sărbătorilor de iarnă este un prilej numai bun de a petrece timp alături de familie. De această dată, Oana Roman se gândește cu drag la anii trecuți plini de bucurii, în care a avut parte de cele mai frumoase evenimente în viața ei. Cu gândul la amintirile frumoase din anii trecuți de sărbători, a postat o serie de imagini pe rețelele de socializare din perioada sărbătorilor de iarnă, marcând amintiri frumoase și veșnic vii

în sufletul ei.

În urmă cu o zi, Oana Roman a menționat că anul 2022 a fost pentru ea poate cel mai dificil an din punct de vedere emoțional. A avut de înfruntat o serie de dificultăți în plan personal, dar și cu mama sa, care a fost pusă la grea încercare din cauza problemelor de sănătate.

Speră ca anul următor să îi aducă liniște sufletească și pace, pentru a se bucura cât mai mult de ceea ce îi oferă viața.
Ca de fiecare dată de sărbători, vedeta a făcut retrospectiva anilor trecuți, amintindu-le fanilor ei unele dintre cele mai frumoase evenimente din viața ei ca mamă, dar și ca fiică.

„A fost un an foarte greu din punct de vedere emoțional. Greu tare. Mai greu decât cei doi de pandemie. Nu-mi doresc decât un an cu liniște mentală și emoțională. E singurul cadou la care visez.”, 

a spus Oana Roman pe Instagram.

Citeste si: Anda Adam s-a căsătorit pentru a doua oară! Cu cine se iubește vedeta- kfetele.ro

Citeste si: Carmen Tănase, la un pas de moarte.“Paralizie de la gât în jos!”- bzi.ro

Citește și: Oana Roman, mesaj emoționant înainte de Crăciun! Vedeta le-a mărturisit fanilor ei cât de dificil a fost pentru ea anul care este pe cale să se încheie: „Am amânat prea mult să vad realitatea”

Oana Roman, imagini emoționante cu familia ei

Oana Roman a postat pe Instagram o serie de imagini din anul 2014, anul în care micuța Isa a venit pe lume și în care au avut ocazia să sărbătorească pentru prima dată Crăciunul în formulă de 3.

De asemenea, vedeta a mai marcat un alt eveniment de familia foarte important pentru ea, din anul 2015, respectiv momentul în care toate femeile din familia Roman s-au strâns la masa de sărbători, printre care se numără mama sa, sora sa, nepoata sa și micuța Isa. La vremea aceea, Mioara Roman avea o viață normală, nefiind afectată de problemele de sănătate pe care le are în prezent. 

Citește și: „A fost frumos, dar și greu” Oana Roman și Marius Elisei au împlinit 10 ani de la prima întâlnire. Mesajul emoționant transmis de fiica lui Petre Roman

Ulterior, Oana Roman le-a mai arătat admiratorilor ei câte o poză de familie din fiecare an din 2014, anul în care Isa a venit pe lume, până în 2022.Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri