2 C
București
vineri, 3 februarie 2023

OPPO Reno8 Pro 5G, cadoul special de Crăciun

Publicat pe


Anul acesta pune sub brad un cadou special de Sărbători pentru cei dragi: Reno8 Pro, un smartphone cu un design captivant și o culoare ce te face remarcat. Vezi în galeria foto surprinsă de fotograful Tibi Vîntur cum arată cel mai inspirat cadou de Crăciun anul acesta. 

Utilizatorii se vor bucura de fotografii la o calitate perfectă asigurată de senzori duali Sony, inclusiv senzorul IMX709 RGBW de 32MP pentru camera selfie. Acesta transformă selfie-urile dintr-o provocare într-o operă de artă aflată la vârful degetului, chiar si atunci când sunt surprinse în lumină scăzută. 

Design-ul unibody simplificat care integrează atât modulul camerei, cât și capacul din spate, îl face pe Reno8 Pro 5G este cel mai subțire telefon din seria Reno, cu o grosime de numai 7,34 milimetri, ușor de ținut în mână la doar 183 de grame. Terminalul este disponibil în variantele de culoare Glazed Green și Glazed Black.

Reno8 Pro 5G aduce și tehnologia de 80W SUPERVOOC, ce permite utilizatorilor să încarce bateria de 4500 mAh la 50% în aproximativ 10 minute și la 100% în aproximativ 30 de minute.  Prin inovatorul Battery Health Engine, dispozitivele din seria Reno8 își păstrează până la 80% din capacitatea inițială chiar și după 1.600 de cicluri de încărcare completă, ceea ce este de două ori mai mare decât standardul din industrie, de 800 de cicluri.

Transformă Crăciunul într-un moment special cu cel mai frumos cadou! Mai multe detalii despre OPPO Reno8 Pro 5G sunt disponibile pe www.oppo.com/ro

###

Despre OPPO

OPPO este un brand lider global de dispozitive inteligente. De la lansarea primului său telefon mobil – „Smiley Face’ – din 2008, OPPO a fost într-o căutare neîncetată a sinergiei perfecte dintre satisfacția estetică și tehnologia inovatoare. Astăzi, OPPO oferă o gamă largă de dispozitive inteligente, condusă de seriile Find X și Reno. Dincolo de terminale, OPPO oferă utilizatorilor săi și sistemul de operare ColorOS și servicii online, cum ar fi OPPO Cloud și OPPO+. OPPO are o prezență în peste 50 de țări și regiuni, cu mai mult de 40.000 de angajați dedicați creării unei vieți mai bune pentru clienții din întreaga lume. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul oficial OPPO: https://www.oppo.com/en/.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: www.elle.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri