-0.1 C
București
miercuri, 1 februarie 2023

Orașul de lux în care românii cumpără proprietăți. Sunt printre cei mai mari investitori din lume

Publicat pe


Unul dintre cele mai luxoase și fițoase orașe din lume a devenit un loc în care românii investesc sume uriașe. Și nu vorbim doar de banii cheltuiți în vacanță, ci de faptul că în acest oraș se cumpără proprietăți într-un ritm foarte alert.

Orașul de lux în care românii cumpără proprietăți

Conform unui top făcut de cei de la n7realestate.com, românii se află printre cei mai mari investitori în imobiliare, în Dubai. Concret, ne găsim în top 10 în trimestrul al treilea din anul 2022.

Ce criză financiară? Ce inflație? Cei cu bani nu par să resimtă în niciun fel greutățile. Vorbim, totuși, de unul dintre cele mai extravagante și scumpe orașe din lume. Dubai e cunoscut pentru lux, opulență, clădiri cu design futurist și bani… mulți bani. 

Aflat pe coasta de sud-est a Golfului Persic, cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite a reprezentat în ultimii o destinație de vacanță des frecventată de români. De altfel, nu există săptămână ca vreo vedetă de pe la noi să nu invadeze Instagram-ul cu poze din Dubai.

Vezi și: Locul care a fascinat-o pe Corina Caragea în călătoriile ei. „E altă planetă”

Românii își cumpără case în Dubai. Cine investește mai mult ca noi

„Investițiile în Dubai cresc din toate direcțiile. Oameni din diferite culturi, regiuni și limbi se stabilesc și investesc în Dubai. Investitorii și solicitanții de case caută cu toții să se stabilească în Dubai datorită facilităților de top pe care le oferă orașul. Investițiile din multe alte regiuni au crescut, de asemenea, în acest an de activitate”, scriu cei de la n7realestate.com.

Următoarele sunt primele 10 naționalități care investesc în real estate în Dubai, în anul 2022, conform sursei citate:

  1. Rusia
  2. Marea Britanie
  3. India
  4. Germania
  5. Franța
  6. SUA
  7. Pakistan
  8. Liban
  9. Canada
  10. Romania

Poate te interesează: Insula din Grecia pe care ai ignorat-o fără să vrei! Turiștii spun că e un paradis

Pe lângă atracțiile spectaculoase și condițiile de lux, orașul din Emiratele Arabe Unite mai are o calitate foarte importantă. Dubaiul are una dintre cele mai scăzute rate ale criminalității, iar în anul 2018 a fost clasat ca fiind al optulea cel mai sigur oraș din lume. 

Ai
un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa [email protected]Sursa: click.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri