16.8 C
București
duminică, 1 octombrie 2023

Otilia Bilionera, planuri de căsătorie la doar câteva zile de când s-a logodit cu iubitul turc! Iată ce mărturisiri a făcut artista: „În mod sigur nunta va fi anul acesta”

Publicat peIn articol:


Otilia Bilionera este în culmea fericirii, după ce iubitul ei de origine turcă a făcut marele pas și a cerut-o în căsătorie. Deși între ei este o diferență de vârstă de șapte ani, artista este pregătită să facă marele pas pentru că îl consideră mult mai matur pentru vârsta lui.

Recent, cântăreața a făcut o serie de declarații despre nuntă și un viitor copil. 

Otilia Bilionera, nuntă în secret

Otilia Bilionera trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, după ce a fost cerută în căsătorie de iubitul ei turc. Bărbatul are 24 de ani și este mai tânăr cu șapte ani decât artista, însă acest lucru nu este un impediment în iubirea lor.
Aceasta a povestit recent ce fel de bărbat este viitorul ei soț, dar și că plănuiește să facă nunta în secret. Otilia a mărturisit că nunta va avea loc cu siguranță anul acesta și preferă să anunțe după ce va avea loc, pentru că așa este cel mai bine, având în vedere că este vorba de viața ei personală. 

Citește și: Otilia Bilionera și iubitul ei se pregătesc de nuntă? Întâlnire de gradul zero între familiile îndrăgostiților, în Turcia

Citeste si: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Citeste si: „Oamenii vomează în restaurant, pe balcoane”. Avertismentul unei românce care își petrece concediul în Bulgaria, la 4 stele- stirileprotv.ro

„Este foarte carismatic, are o atitudine de bărbat, ceva special care mi-a atras atenţia încă de când l-am văzut. Şi e foarte relaxat. Eu sunt foarte stresată, iar el este cel mai relaxat om pe care l-am cunoscut vreodată.
Iar în ceea ce mă privește, în afară de aspecul fizic care nu este atât de important pentru el, a zis că cel mai mult şi mai mult iubeşte la mine sufletul meu. 
O să facem nunta şi apoi dau de veste. Când vrei să faci un lucru important în viaţă, ce ţine de viaţa personală în special, cel mai bine este să nu îl divulgi. Mie niciodată nu mi s-au concretizat planurile aşa cum am vrut. E mai bine să le fac, să nu spun nimănui şi abia apoi să dau de veste. În mod sigur nunta va fi anul acesta. Încă nu ştiu locaţia. Nici la rochie nu m-am gândit, astea sunt ultimele detalii.  Eu am foarte mulţi prieteni în Turcia, oameni cu care am lucrat de-a lungul timpului, colaboratori, dar la fel de mulţi am şi în România. Aşa că am putea face nunta atât în Turcia, cât şi în România”, a declarat Otilia Bilionera pentru Fanatik

Otilia Bilionera își dorește un copil

Otilia a avut un moment de sinceritate și a dezvăluit că atât ea, cât și viitorul ei soț își doresc să aibă copii, dar și că nu are în plan să își schimbe religia. Artista a mai povestit că mama ei l-a cunoscut pe iubitul turc, iar în septembrie va merge alături de toată familia în Turcia pentru a se cunoaște. 

Citeste si: „De ce să nu mă recăsătoresc? Dar nu știu dacă o să…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri