6.8 C
București
vineri, 31 martie 2023

Patru zodii care sunt trădate de persoana iubită la începutul lunii martie. Nativii trec printr-o perioadă complicată

Publicat pe  • Patru zodii care sunt trădate de persoana iubită la începutul lunii martie
  • Nativii trec printr-o perioadă complicată

În primele zile din luna aprilie, unele zodii pot să se certe cu partenerul, iar vechile probleme pot reveni în relația de cuplu. Nativii vor crede că nu sunt înțeleși și că nimeni nu le este aproape în momentele dificile.

Zodiile care au ghinion în dragoste la începutul lunii martie

Taur

Taurii se numără printre cei care vor avea probleme de comunicare cu persoana iubită, asta pentru că tind să fie mai impulsivi decât de obicei.

Dacă, în general, preferă să rezolve problemele din relație și să treacă peste momentele dificile, se pare că primele zile din luna aprilie poate să fie o perioadă mai complicată decât ar fi crezut. Acești nativi vor avea nevoie de mai multe dovezi de iubire și se pot simți dezamăgiți, dacă nu văd aceleași sentimente la partener.

Gemeni

Nici Gemenii nu o duc mai bine, asta pentru că pot fi considerați superficiali. În general, acești nativi își ascund cu ușurință sentimentele, mai ales atunci când sunt răniți sau ceva îi deranjează în relația de cuplu.

În perioada următoare, pot să fie cu „capul în nori” chiar și în acele momente în care partenerul le cere să fie mult mai serioși și implicați în relație.

Leu

Leii trec printr-o perioadă nefavorabilă pe plan sentimental. Acești nativi se pot simți neînțeleși și că trebuie să rezolve totul pe cont propriu.

Deși se pricep în a-și ascunde suferința, Leii vor considera că sunt singuri și că nu pe nimeni alături, atunci când le este greu. Este doar o impresie a nativilor Leu, dar pot fi tentați să exagereze.

Balanță

Și Balanțele se pot certa cu partenerul, asta pentru că unele gânduri din trecut nu le dau pace. Dacă au fost înșelați și au trecut peste, nativii tind aducă vechile probleme în relație și pot să devină geloși cu ușurință, chiar dacă persoana iubită nu le dă motive.

Trebuie să fie atenți și la comunicarea cu familia, asta pentru că pot spune la nervi vorbe grele.

Citește și: Singura zodie cu noroc uriaș în următorii cinci ani. Au noroc în carieră, dragoste, dar și la bani

Sursa: spynews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri