32.4 C
București
sâmbătă, 23 septembrie 2023

Pe 17 iulie 2023 avem Lună Nouă în Leu. Cum sunt impactate zodiile de acest aspect astrologic

Publicat peIn articol:


În data de 17 iulie 2023 este Lună Nouă în Leu. Iată ce impact are acest aspect astrologic asupra celorlalte zodii!

Semnificația Lunii Noi

Fenomenul astrologic al Lunii Noi reprezintă un moment deosebit în care Luna și Soarele se aliniază pe cer, iar Luna se află între Pământ și Soare. Ca rezultat, partea iluminată a Lunii nu este vizibilă de pe Pământ, creând iluzia unei Luni întunecate. Simbolic vorbind, Luna Nouă reprezintă o pânză goală pe care avem posibilitatea să pictăm dorințele noastre pentru viitor, marcând un timp al noilor începuturi și o ocazie pentru a-ți defini intențiile pentru ciclul lunar următor.

Acest eveniment astronomic are semnificații profunde în domeniul spiritual și personal. Luna Nouă simbolizează o fereastră de oportunitate, o vreme când putem să ne concentrăm asupra a ceea ce dorim să atragem în viața noastră. Aceasta ne încurajează să ne clarificăm obiectivele și să ne stabilim intenții puternice pentru următoarele săptămâni.

Asemenea unei foi albe, Luna Nouă ne permite să începem din nou, să ne eliberăm de trecut și să deschidem calea spre noi realizări și transformări.

Fie că este vorba de schimbări în viața personală, de obiective profesionale sau de dezvoltare spirituală, acest moment este propice pentru a te conecta cu energia cosmică și a-ți defini călătoria pentru următoarele săptămâni sau luni.

Citește și: Fazele Lunii septembrie 2023. Vezi când apare Luna Nouă

Pe 17 iulie 2023 avem Lună Nouă în Leu. Cum sunt impactate zodiile de acest aspect astrologic

[Sursa foto: PixaBay]

Care sunt influențele pe care le are Luna Nouă în Leu asupra zodiilor

În cadrul acestui fenomen astrologic, semnele de pământ- Capricorn, Fecioară și Taur- vor experimenta o reînnoire a confortului emoțional prin intermediul bunurilor materiale. Dacă te numeri printre acești nativi, vei simți o puternică dorință de a achiziționa lucruri care au o valoare sentimentală pentru tine.

Citeste si: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Citeste si: Momentul în care femeia din Arad a fost ucisă de tramvai, când încerca să-și dea fiica jos, aflată în scaun cu rotile- stirileprotv.ro

Această perioadă îți va oferi satisfacție din a investi în elemente care te conectează la amintiri sau sensuri profunde. Se presupune că vei alege să eviți experiențele noi și să explorezi lumea ta interioară.

În schimb, pentru Berbeci, Leii și Săgetătorii- semnele de foc- se conturează un sfat de a se aștepta la pasiunea înnăscuta pentru viață, pentru idei și pentru carieră. Aceste semne sunt îndemnate să urmeze calea lor interioară și să acorde atenție chemării interne.

În cadrul acestei Luni Noi, vor fi înclinați să amplifice intensitatea acestor aspecte ale personalității lor, concentrându-se pe ceea ce simt cu adevărat.

Pentru semnele de aer- Gemeni,…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri