4.1 C
București
marți, 5 decembrie 2023

Pe ultima sută de metri cu sarcina, Theo Rose a dezvăluit câte kilograme a acumulat în cele 8 luni! Vedeta nu s-a sfiit deloc să recunoască: „Avantajul este că am pornit subnutrită”

Publicat peIn articol:


Theo Rose se numără printre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară, iar de când a apărut pentru prima dată în lumina reflectoarelor, cântăreața a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas.

De asemenea, vedeta este foarte activă și pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește mereu cu urmăritorii ei aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

Ei bine, așa s-a întâmplat și de curând, căci aflată pe ultima sută de metri cu sarcina, Theo Rose le-a dezvăluit internauților că a acumulat nici mai mult, nici mai puțin de 15 kilograme în cele 8 luni de când este însărcinată, fapt ce nu o îngrijorează sub nicio formă, căci nu de puține ori a precizat că ar vrea să pună câteva kilograme.

Citește și: „Gravidenia nu e o boală” Remarca tranșantă pe care Lia Bugnar a făcut-o la adresa lui Theo Rose. A avut o reacție neașteptată când i s-au cerut detalii din spatele camerelor, despre personajul artistei

Citeste si: Deea Maxer a vorbit pentru prima dată de divorțul dintre ea și Dinu Maxer! Motivul pentru care nu se mai înțelegeau: „Nepotrivire de caracter, irascibil, violent verbal”- kanald.ro

Citeste si: Cum arată femeia cu cele mai mari buze din lume. Are peste 40 de intervenții și spune că își injectează acid lunar| FOTO- stirileprotv.ro

„Pentru cine s-a întrebat cât m-am îngrășat în sarcină…Destul. Sunt cel puțin 15 kg adăugate. Avantajul este că am pornit subnutrită la drumul ăsta după cum se poate observa din fotografii”, a spus Theo Rose, în mediul online.

Theo Rose nu se îngrijorează în privința kilogramelor acumulate

Într-adevăr, Theo Rose nu se îngrijorează în privința kilogramelor acumulate pe timpul sarcinii, asta pentru că mereu și-a dorit să pună câteva kilograme în plus, fiind nemulțumită înainte de faptul că era mult prea slabă.

Citește și: „Am ales sa pozez mai deocheată” Theo Rose, așa cum nimeni nu a mai văzut-o până acum! Motivul neașteptat pentru care artista a vrut să apară în astfel de ipostaze

„Mi se pare mult să zic cât m-am îngrășat pentru că eu în primul trimestru mai degrabă am slăbit, fiindcă am avut grețuri. Am plecat de la o greutate de 45 kilograme. Nu m-am omorât cu mâncatul, dar este normal să iei greutate. După ce nasc mi-aș dori să rămân la 55 kilograme. Mi se pare, în sfârșit, că arăt și eu a om, am și eu obraji. Sarcina asta a fost minune pentru mine, am scăpat de stres și anxietăți”, a spus Theo Rose.

Theo Rose

[Sursa foto: Instagram]Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri