28.8 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023

Pentru ce este a doua gaură de la chiuvetă? Este foarte important să cunoști acest lucru

Publicat pe


Ați observat vreodată o mică gaură plasată sub robinetul chiuvetei? Nu vorbim de sifonul care evacuează apa din conducte! Da, dacă nu i-ai acordat niciodată atenție, acum știi că chiuveta ta are două găuri inevitabile și complementare. Într-adevăr, producătorii nu se distrează să-ți foreze bazinul de două ori de dragul esteticii, ci mai degrabă din motive de siguranță. 

Chiuvetele au două orificii, fiecare îndeplinește o funcție specială în sistemul de scurgere a apei.

Cele mai multe chiuvete de astăzi au două orificii, fiecare îndeplinește o funcție specială în sistemul de scurgere a apei. Mai mult, dacă credeți că această mică deschidere suplimentară înșurubează decorul chiuvetei dvs., asigurați-vă că vă veți răzgândi când veți afla utilitatea ei. Deci, ești tentat de această descoperire? Da ? Perfect…

De ce o chiuvetă are două găuri?

Punem pariu că, cunoașteți cu toții rolul chiuvetei în încăperile casei dumneavoastră, ba mai mult, doar apelând instalatorul îți dai seama de importanța acestui obiect sanitar ceramic în bucătăria ta sau în baia ta. Dotată cu o conductă de scurgere, această instalație prețioasă ne ușurează viața de zi cu zi, precum și majoritatea treburilor casnice. Așadar, folosim chiuveta pentru a spăla alimente, a curăța vase, a spăla mâinile și o mulțime de alte utilizări care se bazează pe apă.

Acestea fiind spuse, pentru a nu inunda casa, producătorii s-au gândit să integreze o variantă super interesantă: adăugarea unei a doua găuri în peretele chiuvetei! Nu s-au gândit la asta pentru distracție, ci mai degrabă dintr-un motiv major de securitate. Astfel, găsim primul orificiu numit sifon care este legat direct de canalele de evacuare a apei, apoi un al doilea numit orificiul sistemului de scurgere a preaplinului sau orificiu de preaplin care face posibilă contracararea problemelor de curgere a apei. Ești curios să știi cum funcționează această magie în chiuveta ta? Răspunsul vine imediat!

Ți-ai deschis vreodată robinetul și ai făcut alte lucruri sau ai uitat să-l închizi? Câțiva oameni vor ridica mâna… Dacă îți respingem factura de apă, care este lovită, să știi că este a doua gaură din chiuveta care te salvează de o inundație care ar putea ajunge la vecini. Jos pălăria și o mie de mulțumiri pentru această mică deschidere pentru a compensa această situație jalnică!

Într-adevăr, când chiuveta ta ajunge la plin pentru că conductele de scurgere sunt înfundate sau debitul…Sursa: click.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri