4.9 C
București
joi, 7 decembrie 2023

PremiQaMed Cancer Center Vienna Noul nume al excelenței oncologice integrate

Publicat pe


Spitalele private PremiQaMed din Viena anunță crearea unui nou serviciu integrat, de înalt nivel medical și ușor de accesat de către pacienții cu afecțiuni oncologice din toată lumea, inclusiv din România.

PremiQaMed Cancer Center Vienna: Sub acest nume, pacienții pot descoperi în capitala Austriei cea mai bună terapie interdisciplinară posibilă anti-cancer conform standardelor internaționale, rapid și fără birocrație.

PremiQaMed Cancer Center Vienna dispune de o vastă rețea de specialiști renumiți, care sunt consultați în funcție de caz, precum și de resursele excepționale de diagnostic și tratament oferite de Spitalele Private Vieneze „Confraternität“, „Döbling“, „Goldenes Kreuz“ din cadrul Grupului PremiQaMed.

• Pentru a oferi pacienților un acces mai rapid la echipa potrivită de specialiști prin intermediul unui singur coordonator, noul centru PremiQaMed Cancer Center Vienna va funcționa sub îndrumarea experimentată a Prof.univ.dr. Johannes Drach, Medic specialist în hemato-oncologie și medicină internă, Director medical al Spitalului Privat „Confraternität”.

București, 19 septembrie 2023 – PremiQaMed Cancer Center Vienna (PCCV) este numele noului centru interdisciplinar de diagnostic și tratament oncologic al spitalelor private PremiQaMed, rețeaua de servicii medicale de înaltă performanță din capitala Austriei.

PCCV oferă diagnosticare completă și terapie pentru pacienții adulți, în special pentru următoarele indicații: cancer mamar, cancer de prostată, tumori ale tractului gastrointestinal, cancer pulmonar, cancer renal, cancer vezical, cancer hepatic, hemato-oncologie (cancer al sângelui), sarcoame.

Tratamentul cancerului în Austria

Cercetarea oncologică are în Austria o importanță deosebită și o lungă tradiție.
Austria este una dintre țările cu foarte bune șanse pentru pacienții oncologici – și anume datorită gradului înalt de disponibilitate a metodelor noi și a medicamentelor moderne, precum și datorită bunei infrastructuri a spitalelor.

Cercetările în domeniul biologiei moleculare privind caracteristicile celulelor tumorale și ale genelor tumorale constituie baza strategiilor moderne de tratament. Progresele în știință și în practica medicală au contribuit la îmbunătățirea semnificativă a șanselor pacienților oncologici comparativ cu acum 10 ani. Ratele de supraviețuire pe termen lung s-au îmbunătățit considerabil în cazul celor mai multe tipuri de cancer. În tot mai multe cazuri este posibilă chiar și vindecarea definitivă.

Diagnosticare
PCCV se bazează pe cele mai recente tehnologii de imagistică, proceduri endocospice, cooperarea cu laboratoare de patologie specializate și abordarea interdisciplinară.

„Tumor profiling”
Folosind cele mai noi metode moleculare, “Profilarea Tumorilor” permite o clasificare precisă a tumorilor în funcție de proprietățile moleculare ale acestora, ceea ce…Sursa: www.kudika.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri