11.8 C
București
duminică, 26 martie 2023

Prestige Orchestra lansează „Nu știu cu dragostea”, o piesă cu un VIBE excepțional

Publicat pe„Piesa „Nu știu cu dragostea” este, așa cum am ascultat cu toții, o melodie veselă, de primăvară, vară, chiar, o piesă care poate fi ascultată în orice moment al zilei. Altfel, textul scris de Edward Sanda și Prestige Orchestra, singurul ONE BAND SHOW din România, desenează în cuvinte o poveste de dragoste comună ca și desfășurare în realitatea contemporană, cu social media din plin, suferințe, regăsiri, regrete, împliniri, fericiri.”, explică Iuliana și Costin Ghinea, fondatorii Prestige Orchestra.

„Nu știu cu dragostea” poate fi ascultată pe toate platformele de streaming Prestige Orchestra, iar de videoclipul grafic absolut spectaculos și de o originalitate aparte, un proiect cu note puternic futuristice pentru peisajul muzical românesc, s-a ocupat Alex Matei 6MAEX.

„Acest nou proiect Prestige Orhestra vine cu o notă de autenticitate și originalitate și anume cu un videoclip grafic, desenat magistrat de Alex Matei 6MAEX, o combinație între arhitectura imaginară a unei metropole peste care sunt așezate versurile piesei. A ieșit un proiect muzical de care noi suntem extrem de încântați și suntem convinși că va fi extrem de bine primit și de publicul nostru, această comunitate care cântă și dansează cu Prestige Orchestra.”, conchid Iuliana si Costin Ghinea.

Sursa: ciao.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri