11.8 C
București
marți, 21 martie 2023

Prima fotografie cu mama Marei Bănică, după ce a fost externată din spital. S-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate de când i-a murit soțul: „Mi-am pozat și eu fetele”

Publicat peIn articol:


Mara Bănică are motive serioase de bucurie, asta pentru că mama jurnalistei pare că se simte mai bine, după problemele de sănătate cu care s-a confruntat în urmă cu o lună, chiar la scurt timp după ce regretatul ei tată a trecut în neființă.

La momentul acela, femeia a fost internată chiar pe secția unde a fost internat și soțul ei, care a decedat.

Recent, însă, Mara Bănică a făcut o postare pe pagina personală de Facebook, făcându-le o mare bucurie urmăritorilor ei, căci a publicat o serie de imagini cu mama sa, chiar de la Ateneul Român.

Citește și: Mara Bănică și-a internat mama în spital. Detaliul cutremurător dezvăluit de jurnalistă: „Exact pe secția de unde tatăl meu avea să vorbească cu mine la telefon pentru ultima oară”

„Astăzi am dus-o pe mama la Ateneu unde urma să se întâlnească cu prietena ei, Zoe. Pe scările Ateneului Român, trei adolescente semi goale făceau poze cu telefonul pentru Insta. Mulțimea aștepta finalul penibilei ședințe foto ca să poată intra în sala de concerte. Mi-am pozat și eu fetele, pe mama și pe Zoe, în fața Ateneului. În spirit de fronda, așa. A doua fotografie e din interior.

Nu știu cine a făcut-o. Și nici dacă maestrul Rebengiuc a privit la rându-i, neputincios, ”ședința foto” a celor trei copile dezbrăcate pe scările Ateneului Român… Avem o țară. Cum procedăm?”, a scris Mara Bănică, în dreptul imaginilor în care apare mama sa.

Citeste si: Alina Sorescu se teme că va pierde custodia fetelor: „Sper ca fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în alta”. Anul acesta, artista va divorța oficial- kanald.ro

Citeste si: Ce s-a descoperit în canalizarea construită în urmă cu 3 ani, într-o comună din Dâmbovița. „Unii au refuzat să mai stea aici”- stirileprotv.ro

Cum s-a schimbat relația dintre Mara Bănică și mama ei, după moartea tatălui

Durerea și suferința le-a unit și mai tare pe Mara Bănică și pe mama sa, Herta. La scurt timp după decesul tatălui ei, jurnalista a dezvăluit că a simțit un adevărat sprijin în cea care i-a dat viață, iar acest lucru le-a consolidat cu adevărat relația.

Citește și: Mara Banică, mărturii cutremurătoare de pe front. Povestea nespusă despre zilele petrecute în mijlocul bombardamentelor: „Am plecat singură, cu o cameră de buzunar”

„Îmi pare rău că a trebuit să moară tata ca să ne împrietenim mai mult. Am vorbit cu mama atâtea lucruri, câte n-am vorbit în toată viața mea.”, a declarat Mara Bănică, în urmă cu ceva timp.

Herta Bănică

[Sursa foto: Captură Video]Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri