25.3 C
București
marți, 30 mai 2023

Prinții Jacques și Gabriella de Monaco, apariție adorabilă la o sărbătoare publică

Publicat pe


Jacques și Gabriella, gemenii cuplului princiar de Monaco, au fost vedetele unei ceremonii care a dat startul sărbătorilor publice dedicate sfintei Devote. Micii prinți au participat activ la ceremonie, alături de mama lor, Prințesa Charlene, în condițiile în care tatăl lor, Prințul Albert, a fost nevoit să se izoleze, după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus încă o dată. Palatul a comunicat faptul că acesta nu ar prezenta simptome, dar se va izola până ce va avea un test negativ.

Prințesa Charlene, în vârstă de 45 de ani, a fost o însoțitoare glamour pentru copiii ei, Jacques și Gabriela, făcându-și apariția într-un ansamblu gri cu un pulover negru. Alături de cei doi, ei au aprins lumânările cu care se aprinde în mod tradițional rugul pe care arde o ambarcațiune – un ritual care onorează în fiecare an sfânta ce protejează Monaco.

Însă Jacques și Gabriella au atras toate privirile, copiii fiind încântați de misiunea lor, și îmbrățișându-se emoționați și entuziasmați când au aprins rugul iar corabia a fost cuprinsă de flăcări. Sărbătoarea, celebrată anual pe 26 și 27 ianuarie, este dedicată lui Devote, o tânără corsicană care a fost ucisă și al cărei corp ar fi fost adus pe o barcă în Monaco, unde ar fi fost înmormântată și numită protectoare a locului.

Prințesa Charlene și-a serbat săptămâna aceasta aniversarea de 45 de ani alături de Jacques și Gabriella, chiar în ziua în care soțul său a fost nevoit să se izoleze. Revenirea ei la îndatoririle regale obișnuite vine după câțiva ani în care prințesa a fost afectată de grave probleme de sănătate, care au forțat-o la un moment dat să petreacă o perioadă lungă în Africa de Sud, acesteia fiind-i interzis să zboare.

Citește și:
Pique și Clara Chia Marti sunt oficial un cuplu… acum și pe Instagram

Foto: Arhiva ELLE; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: www.elle.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri