10 C
București
marți, 21 martie 2023

Probleme de sănătate în familia lui Vladimir Drăghia. Ce s-a întâmplat cu fiica sa cea mică, Alegra: „Sper măcar să…”

Publicat pe


  • Probleme de sănătate în familia lui Vladimir Drăghia
  • Ce s-a întâmplat cu fiica sa cea mică, Alegra

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru se mândresc cu cele două fiice, Zora și Alegra. De curând, soția actorului a povestit că ultima perioadă a fost mai complicată, asta după ce mezina familiei nu s-a simțit bine.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă fiica cea mică a lui Vladimir Drăghia și a lui Alice Cavaleru

Pe Instagram, partenera actorului a povestit că Alegra nu se simte bine, după ce a făcut varicelă, situație care s-a dovedit mai dificilă decât ar fi crezut inițial.

Alice Cavaleru a mai spus că noaptea trecută a fost una albă, asta pentru că a tot încercat să își liniștească fiica.

„Speram să nu facă și Alegra varicelă, dar uite că nu a scăpat. Deja e mult mai rea situația bubițelor în zona capului decât e în poza asta, dar sper măcar să nu facă în gât. Azi-noapte a plâns mult și a adormit câte puțin, în timp ce eu am făcut kilometri prin living. Bine că m-am luat iar cu serialul „Designated survivor” și a trecut mai ușor noaptea albă”, a scris Alice Cavaleru, pe Instagram.

Fiica celor doi a împlinit 6 luni

Pe 7 martie, mezina familiei a împlinit 6 luni, așa că, Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au postat un mesaj emoționant pentru Alegra.

Cei doi au mărturisit că li s-a schimbat complet viața de când în familia lor s-a mărit și că se bucură să vadă legătura strânsă dintre ea și sora mai mare, Zora.

„Cât de norocoși suntem cu un bebeluș atât de bun și de liniștit! E greu cu doi copii, dar Alegra este o bucurie de bebe și face totul mai ușor. Mereu liniștită, mereu zâmbitoare. E balsam pe sufletul meu și ador să dorm cu ea în brațe. Când îmi pun fruntea pe capul ei, ca printr-o magie, ziua grea se șterge și simt alinare-n suflet”, a scris Alice Cavaleru, pe Instagram.

Citește și: Fiica lui Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia a împlinit 6 luni. Ce mesaj emoționant i-a transmis mama sa: „Abia aștept să…”/ FOTO

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri