21.3 C
București
marți, 26 septembrie 2023

Program BIAS 2023. Vezi cum se va desfășura show-ul aviatic din Băneasa

Publicat peIn articol:


BIAS 2023. Unul dintre cele mai mari show-uri aviatice din Europa se va desfășura luna aceasta la Băneasa. Vezi aici programul complet, comunicat de către organizatori.

Program BIAS 2023

Bucharest International Air Show (BIAS) este un eveniment aerian anual care se desfășoară în România, de 13 ani. Cu această ocazie, publicul poate admira diferite aeronave care execută manevre aeriene spectaculoase, avioane militare și civile și elicoptere.

Anul acesta, BIAS va avea loc pe data de 26 august, între orele 10:00- 20:00. De asemenea, iubitorii de acrobații aeriene vor avea acces și la antrenamentele care se vor efectua vineri, 25 august.

Iată care este programul complet BIAS 2023, potrivit unui comunicat de presă, transmis de către organizatori:

Ziua 1: vineri, 25 august:

  • Conferință de presă;
  • Antrenamente deschise publicului;
  • General Aviation Exhibition & Static Display, deschisă publicului între orele 10:00- 17:00.

Ziua 2: sâmbătă, 26 august:

  • Spectacol aerian: 10:00 – 22:00 (accesul publicului se face începând cu orele 8:00).

Potrivit comunicatului, în caz de condiții meteo nefavorabile, BIAS 2023 va fi reprogramat pentru data de 27 august 2023.

Citește și: Cu Air France intri in culisele filmului despre viața lui Sergiu Celibidache

Citeste si: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Citeste si: Imagini incendiare cu Madonna, de-a lungul carierei sale. Cele mai sexy apariții ale reginei muzicii pop| FOTO- stirileprotv.ro

Program BIAS 2023. Vezi cum se va desfășura show-ul aviatic din Băneasa

[Sursa foto: Shutterstock]

Participanți BIAS 2023

Organizatorii evenimentului BIAS 2023 au anunțat participanții de anul acesta. Aeroclubul României, Forțele Aeriene Române, Iacării acrobați, dar și Jurgis Kairys vor oferi un adevărat spectacol pe cer.

„Pe întreg parcursul zilei vom avea aeronave foarte interesante de văzut şi evoluţii foarte interesante. Nu va lipsi Jurgis Kairys.

Nu vor lipsi Iacării acrobaţi, iar dintre invitaţii străini, să nu uităm de The flying bulls, care din nefericire anul trecut nu au putut veni şi anul acesta recuperează şi vin cu patru cele mai spectaculoase aeronave”, a declarat Valentin Iordache, director Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

De asemenea, vor fi prezenți reprezentanţi ai Forţelor Aeriene din partea Germaniei, Sloveniei, Olandei și Iordaniei. Forțele aeriene vor pregăti un salt excepțional de parașutiști pentru BIAS 2023, pentru încântarea publicului prezent.

Ca de obicei, Statul Major al Forțelor Aeriene va participa cu tehnica din dotare. Avem reprezentanţi ai Forţelor Aeriene din partea Germaniei, Sloveniei, Olandei, sârbii şi pentru prima dată avem din partea Iordaniei.

Încercăm şi un salt de paraşutişti, un exerciţiu tactic care să menţină oamenii în priză. Facem tot posibilul să aducem şi o aeronavă Mig 21, parte a istoriei aviaţiei,…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri