25.3 C
București
marți, 30 mai 2023

Puya și-a întrerupt concertul, în văzul fanilor. Ce motivul a avut artistul: ”E imposibil!” / VIDEO

Publicat pe


  • Puya și-a întrerupt concertul, în văzul fanilor
  • Ce motivul a avut artistul

Puya se numără printre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară, el având o mulțime de concerte pe care le onorează. De data aceasta, el a întrerupt totul după un eveniment care s-a întâmplat în văzul tuturor.

Motivul pentru care Puya a întrerupt concertul

Puya are numeroase solicitări pentru evenimente sau concerte și mereu pot să apară situații neprevăzute. Artistul a avut parte de un astfel de moment în aseară, când nimeni nu se aștepta.

El a fost însoțit de soția sa, Melinda, iar o domnișoară s-a urcat pe scenă, lângă el, să danseze. Când a văzut ce se întâmplă, Puya i-a aratat-o pe partenera sa și i-a spus că nu are cum să danseze lângă. Apoi i-a cerut să plece, fiindcă poate să facă show singur.

Puya și Melinda se cunosc de peste 16 ani și au un mariaj fericit de 11 ani. Ei sunt părinții și a trei fete frumoase care le seamănă în totalitate.

”O vezi pe aia mică de acolo? E nevasta mea, nu ai cum să dansezi cu mine, deci nu ai cum, e imposibil! Lasă-mă, că eu știu să cânt singur, fără dansatoare”, i-a spus Puya dansatoarei.

Melinda a făcut dezvăluiri prețioase din căsnicie

Melinda a dezvăluit cum s-a cunoscut cu cel care avea să-i devină soț. În urmă cu 16 ani, cei doi s-au întâlnit la un bal unde s-a lăsat „agățată” de artist. De atunci au vorbit mai mult timp, ea fiind doar o adolescentă, apoi s-a mutat la Cluj, de unde a pornit o frumoasă poveste de dragoste.

„La un bal. M-a agățat el, m-am luat și de el că era prea tupeist. De acolo am tot vorbit până m-am mutat la Cluj și a început să vină la mine. Aveam 16-17 ani. Acum avem 11 ani de căsătorie.”, a spus Melinda Gărdescu la Antena Stars.

CITEȘTE ȘI:

Sursa: spynews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri