28.8 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023

Răzvan Botezatu știe cum se face banul! L-am surprins în plină activitate la Eforie. Afacerea de care puțini știau | EXCLUSIV

Publicat peIn articol:


Răzvan Botezatu, fost om de televiziune s-a retras de pe micul ecran, însă este extrem de activ în mediul online. Vedeta a preferat să își țină viața personală departe de camerele de filmat, iar acest lucru este valabil mai ales pentru relația de cuplu.

Trăiește o frumoasă poveste de dragoste și este fericit, însă preferă să își țină bucuria departe de ochii curioșilor.

Răzvan Botezatu face bani la mare

Răzvan Botezatu nu pierde timpul vara aceasta și este în plină activitate. Acesta s-a mutat definitiv la Eforie, unde are o afacere despre care puțini știau. Este vorba despre un magazin de haine second-hand, unde se află în fiecare zi, încercând să aibă cât mai mulți clienți.

Paparazzi WOWbiz l-au surprins de curând când se afla în plină activitate. Chiar la ușa propriului magazin, Răzvan Botezatu își întâmpina clienții, le oferea explicații, sfaturi, sugestii și mai naviga și pe telefon. Fostul prezentator TV pare că îi place ceea ce face și se bucură de afacerea pe care o are, fiindcă era foarte relaxat și zâmbitor. 

Citeste si: 10 alimente care scad acidul uric

Citeste si: Șocul trăit de o femeie când a aflat cine era bărbatul care o suna în timp ce întreținea relații intime- stirileprotv.ro

Răzvan Botezatu, toate detaliile din viața de cuplu

Răzvan Botezatu nu se ascunde. Acesta a dezvăluit că trăiește o frumoasă poveste de dragoste și se mândrește că poate fi el însuți. Este fericit și pare că totul merge înspre și mai bine.

„Da, am o relație! Sunt cu un băiat de vreo trei ani de zile. Sunt foarte fericit. Știi că în viața te gândești că nu o să îți meargă și cu banii și cu dragostea și cu afacerea.
Nu știu cum s-a întâmplat, dar mi-a pus Dumnezeu mâna în cap și la mine s-au potrivit toate astrele”,
a mărturisit Răzvan Botezatu, la Detectorul de minciuni.

În prezent, el și iubitul său nu locuiesc sub același acoperiș, deoarece programul nu le permite acest lucru, dar cu toate acestea reușesc să petreacă foarte mult timp împreună.

„Azi dimineață i-am spus ultima oară te iubesc. Dacă nu îi zic, e gelos! Nu este o persoană cunoscută. Nu locuim încă împreună. Ne petrecem mai mult timpul împreună în vacanțe. Eu stau în Constanța, el se mai duce la București, este mai greu să ne mutăm împreună”, a mai adăugat el.

Ai un pont WOW? Dacă deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri